Ki nem várja 11-12-ére?
Figyelt kérdés
34 naposak a ciklusaim, természetesen már teszteltem :D (persze negatív lett) de felesleges még, mostmár megvárom, h mi lesz.
Ki nem várja még erre az időre? Meséljetek kicsit, mikor volt PÉ, hanyadik hónapban próbálkoztok stb.
2020. júl. 5. 08:03
92/133 anonim 

válasza:

Nem, ez csak az a 2 db-os x-epil
A.
93/133 anonim 

válasza:

A.! Lehet, hogy egy Predictor, Clear Blue, vagy Facelle már szépen mutatná. :)
94/133 anonim 

válasza:

Tudom, veszek is ma majd ... Tegnap bezárt a DM mire odaértem és csak egy Tescoba tudtam beugrani tesztér, ahol egyetlen doboz teszt volt csak, ez 😕
96/133 A kérdező kommentje:
Ancsa!!!! De jó!! Gratulálok!!!:)) jó látni h nektek sikerült, remelem kovi hónapban mi is csatlakozunk, akiknek nem sikerült 😊😊😊
2020. júl. 10. 21:35
97/133 anonim 

válasza:

Gratulálok Ancsa!
Ma este fele csináltam egy predit de negatív lett, volt ott valami nagyon halovány 2. csík de ez negatívnak mondanám..
Érdekes, hogy egy gagyibb fajta (x-epil) erősebben mutatja a második halványka csíkot..
De egyenlőre semmi mensi és semmi mensi tünet 🤔
A.
98/133 anonim 

válasza:

Ancsa, gratulálok! Ma van a nemvárt napja? Volt mindjárt megjön érzésed vagy bármi mensi előtti tünet?
99/133 anonim 

válasza:

98 as,jövöhét szerdán kellene megjönnie,semmi tünetem nincs
100/133 A kérdező kommentje:
nekem ma reggelre megjött.:(
2020. júl. 11. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!