Ki nem várja 11-12-ére?
34 naposak a ciklusaim, természetesen már teszteltem :D (persze negatív lett) de felesleges még, mostmár megvárom, h mi lesz.
Ki nem várja még erre az időre? Meséljetek kicsit, mikor volt PÉ, hanyadik hónapban próbálkoztok stb.

2-es vagyok.
Úgy érzem, ez is sikertelen hónap :/ Most 6-ára, csütörtökre nem várom, de már érzem megint a tipikus PMS-tüneteket, mint mindig. Most már a férjem is kivan...
Külön nehezíti a dolgot, hogy közben sógornőméknél baba született...persze szeretjük, imádjuk, de azért aznap este nagyon sírtam, hogy nekem nem lehet ilyenben részem :/
Nálatok mi a helyzet?
2-es, és most utolsó! Tudom és elhiszem mennyire nehéz.. nekünk a kislányunk úgy 'jött össze', hogy az orvos is kimondta több hónap sikertelen próbálkozás után, hogy nem fog összejönni természetes módon... sírva jöttem ki a rendelőből, napokig sírtam, már a férjemet készítettem lélekben, hogy lehet örökbe kell fogadnunk.... teljesen elengedtem, de ehhez az kellett, hogy az orvos is kimondja.. nem néztem az ovut, nem néztem a hőmet, nem érdekelt semmi!! És abban a hónapban sikerült... ez egy olyan dolog szerintem, hogy valakinek fejben már egy gát képződik, annyira görcsösen akarja, másoknak pedig mint a karikacsapás... :( nem lehet tudni.
Mi is már sokadik hónapja próbálkozunk kistesóval, ebben a hónapban 9-én kéne megjönnie..és most egyelőre semmit sem érzek. 3x voltunk együtt ovu környékén. Nem tudom most egyelőre én sem elengedni fejben, állandóan ezen kattogok sajnos, figyelem magam, hátha egy 'jelet' észlelek.. de ez az ami nagyon nem jó... Kitartást!

Majd írjatok ebben a hónapban is kivel mi a helyzet.. Lassan újra itt a nem várt napja nektek is?:) Nekem 6 nap..
A.

Érezni nem érzek semmit még igazából, bár nem hinném most sajnos, hogy összejön mert 2 nappal ovu előtt tudtunk csak együtt lenni sajnos, de volt már akinek ígyis összejött szóval nem teljesen reménytelen :) A múlt hónapból tanulnva megvárom most a nem várt napját (vagyis megpróbálom :D )
Te érzel valamit? Mikor fogsz tesztelni?:)
Attól még van remény szerintem!:) Sosem lehet tudni...:)
Én most nem érzek semmit, pár napja volt furcsa fájdalmam az alhasamban, de teljesen elmúlt. Nekem mensi előtt nincs tünetem, tehát nem feszül a mellem, max idegesebb vagyok, így nem is várok semmi tünetet alapból:D
Őszintén ma kíváncsiságból ellőttem egy predictort, de nyilván túl korai volt , ma van elvileg a 8dpo..persze full negatív..
Legutóbbi terhességemnél 10dpo lett pozitív, előtte is teszteltem de akkor full negatív.
Hát kíváncsi leszek:D

2-es vagyok megint.
Nem is hiszem el, tegnap és ma reggel is pozitívat teszteltem :)
Teljesen meglepődtem, mert PMS-tüneteim voltak, mindjárt megjön érzés, talán kevesebb görcs, de azért volt. El sem hiszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!