Ki nem várja 11-12-ére?
Figyelt kérdés
34 naposak a ciklusaim, természetesen már teszteltem :D (persze negatív lett) de felesleges még, mostmár megvárom, h mi lesz.
Ki nem várja még erre az időre? Meséljetek kicsit, mikor volt PÉ, hanyadik hónapban próbálkoztok stb.
2020. júl. 5. 08:03
112/133 anonim 

válasza:

Gratulálok! Csinaltam én is ma kicsit erősödött holnap van a nem várt napja reggel ellovok egy Clear Blue digitált. Reggel jelentkezem P. 😊
113/133 anonim 

válasza:

#109 vagyok
Köszönöm 😊
Igazából nem tudom, mi járult hozzá ahhoz, hogy most sikerült. Nem tudok róla, hogy lenne bármilyen fokú IR-em, de kb 1 hónapja teljesen elhagytam a kenyeret, pékárut. Figyeltem mikor eszem lassan, gyorsan felszívódik szénhidrátot, cukrot amennyire lehet kerülöm már jó ideje. Napi egy, nagyon max 2 kv. Figyeltem, hogy amikor tehetem, reggelizzek, inkább többször keveset egyek.
Ittam sima myo-inozitolt is, szedtem D-vitamint, Omega3-t a multivitamin mellé.
114/133 anonim 

válasza:

115/133 A kérdező kommentje:
Gratula P! Sok boldogságot nektek!!:)))
2020. júl. 14. 07:09
116/133 anonim 

válasza:

Gratulálok!! 😊 Jó babavárást neked is!
117/133 anonim 

válasza:

Köszönöm szépen mindenkinek😊😘 Drukkolok a többieknek is 😍 P.
118/133 A kérdező kommentje:
Remélem következő hónapban mi is egy ilyen szuper pozi teszt tulajdonosai leszünk :P :))
2020. júl. 14. 13:09
119/133 anonim 

válasza:

Ha valaki még olvassa... 14-es vagyok, én írtam azt, hogy szerintem ez a hónap nem jött össze... Ma volt 16 dpo, és szép egyértelmű második csík bukkant fel a teszten délután. El sem hiszem, nem is merem még beleélni magam. De nagyon nagyon remélem, hogy minden rendben lesz 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!