Ki nem várja 11-12-ére?
34 naposak a ciklusaim, természetesen már teszteltem :D (persze negatív lett) de felesleges még, mostmár megvárom, h mi lesz.
Ki nem várja még erre az időre? Meséljetek kicsit, mikor volt PÉ, hanyadik hónapban próbálkoztok stb.

Itt egyelőre semmi :( teszt reggel negatív..
nálatok?

Zs. vagyok.
Felraktam a tegnapi tesztemről egy kérdést, és mindenki negatívnak mondta, úgyhogy ezek után inkább negatívnak veszem. :'(

Kérdező! A tegnapi tesztem nem fotóztam le sajnos :(
Én úgyérzem nem lesz sikeres ez a hónap sem, eléggé görcsölök ma, nagyon mindjárt megjön érzésem van..
Pedig ma vagy holnap van a nem várt, várok 1-2 napot most aztán csak akkor tesztelek ha nem jönne meg ebben a két napban :)
Ti hogy vagytok?
A.

2-es vagyok.
Én péntekre nem vártam, de már érzem, hogy holnap meg fog jönni, barnázok is... 1 nappal előtte mindig szoktam.
Amúgy ez volt a 2. hónapunk, szóval nem akarok stresszelni, de csak bosszantó, hogy ovulációkor tudatosan együttvan az ember, és mégsem.
Jövőhét után megyek nőgyógyászhoz amúgy, kérek egy vérvétel és vizsgálatot. Szerintem azt fogom kamuzni, hogy 1 éve próbálkozok, hogy komolyabban is vegyenek. Úgy vagyok vele, ha van valami egyértelmű gond, derüljön ki az elején, ne 1 év felesleges próbálkozás után, mert akkor mire onnan eljutok a vizsgálatokig, gyerekig, az lehet több èv is.
Én meg mindját 30 vagyok, na.

Ajj lányok, ez a hónap ezek szerint szinte mindenkinek eléggé negatív... :(
Alapvetően nekem nincsenek tüneteim menzesz előtt sem (első gyerkőc előtt voltak, és akkor a terhesség előtt is), volt egy missed ab-em utána, akkor viszont semmi tünetem nem volt csak pozi lett...
Most viszont lehet én is csak bebeszélem... derékfájás, néha görcsölés, mintha picit érzékenyebbek lennének a melleim...
eléggé elkeseredtem.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!