Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 11-12-ére?

Ki nem várja 11-12-ére?

Figyelt kérdés

34 naposak a ciklusaim, természetesen már teszteltem :D (persze negatív lett) de felesleges még, mostmár megvárom, h mi lesz.

Ki nem várja még erre az időre? Meséljetek kicsit, mikor volt PÉ, hanyadik hónapban próbálkoztok stb.

2020. júl. 5. 08:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/133 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, kõszi kérdező! :D Most már megvárom a nemvárt napját, és csak utána tesztelek, ha nem jõn meg. Csak ez a h.lye barna folyás aggaszt. :'( Hogy ilyen szerencsétlen legyek, hogy pont nődoki után jelentkezik ez... Jó lenne, ha baba lenne, de ettől a teszttől még nem akarom magam elbízni, még bármi lehet.
2020. júl. 7. 21:28
 52/133 anonim ***** válasza:
Van bárkinél valami fejlemény??
2020. júl. 8. 14:00
 53/133 A kérdező kommentje:

Itt egyelőre semmi :( teszt reggel negatív..

nálatok?

2020. júl. 8. 14:24
 54/133 anonim ***** válasza:
Egyenlőre nálam is semmi, csináltam egy one step tesztet amiről elég rossz vélemények vannak. Veszek egy értelmeset holnapra. 8 DPO ma így még korai is. Drukkolok. P.
2020. júl. 8. 14:39
 55/133 anonim ***** válasza:

Zs. vagyok.

Felraktam a tegnapi tesztemről egy kérdést, és mindenki negatívnak mondta, úgyhogy ezek után inkább negatívnak veszem. :'(

2020. júl. 8. 15:01
 56/133 anonim ***** válasza:
És valakinek valami “tünet” ? P.
2020. júl. 8. 15:06
 57/133 anonim ***** válasza:

Kérdező! A tegnapi tesztem nem fotóztam le sajnos :(

Én úgyérzem nem lesz sikeres ez a hónap sem, eléggé görcsölök ma, nagyon mindjárt megjön érzésem van..

Pedig ma vagy holnap van a nem várt, várok 1-2 napot most aztán csak akkor tesztelek ha nem jönne meg ebben a két napban :)

Ti hogy vagytok?

A.

2020. júl. 8. 17:24
 58/133 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Én péntekre nem vártam, de már érzem, hogy holnap meg fog jönni, barnázok is... 1 nappal előtte mindig szoktam.

Amúgy ez volt a 2. hónapunk, szóval nem akarok stresszelni, de csak bosszantó, hogy ovulációkor tudatosan együttvan az ember, és mégsem.

Jövőhét után megyek nőgyógyászhoz amúgy, kérek egy vérvétel és vizsgálatot. Szerintem azt fogom kamuzni, hogy 1 éve próbálkozok, hogy komolyabban is vegyenek. Úgy vagyok vele, ha van valami egyértelmű gond, derüljön ki az elején, ne 1 év felesleges próbálkozás után, mert akkor mire onnan eljutok a vizsgálatokig, gyerekig, az lehet több èv is.

Én meg mindját 30 vagyok, na.

2020. júl. 8. 17:51
 59/133 anonim ***** válasza:
Nekem vannak “tüneteim” de attól félek csak bebeszélem magamnak annyira akarom. Hasam görcsölget nem nagy fájdalommal de érzem. Derekam fájdogál 3 napja. A mai napon pedig torokfájással keltem lehet benyaltam egy jó kis vírust inkább :/ P.
2020. júl. 8. 17:56
 60/133 A kérdező kommentje:

Ajj lányok, ez a hónap ezek szerint szinte mindenkinek eléggé negatív... :(

Alapvetően nekem nincsenek tüneteim menzesz előtt sem (első gyerkőc előtt voltak, és akkor a terhesség előtt is), volt egy missed ab-em utána, akkor viszont semmi tünetem nem volt csak pozi lett...

Most viszont lehet én is csak bebeszélem... derékfájás, néha görcsölés, mintha picit érzékenyebbek lennének a melleim...

eléggé elkeseredtem.. :(

2020. júl. 8. 19:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!