Ki nem várja 11-12-ére?
34 naposak a ciklusaim, természetesen már teszteltem :D (persze negatív lett) de felesleges még, mostmár megvárom, h mi lesz.
Ki nem várja még erre az időre? Meséljetek kicsit, mikor volt PÉ, hanyadik hónapban próbálkoztok stb.

Nekem megjött teljesen váratlanul
A.

már fogalmam sincs hányás voltam 😅
én keddre nem várom, eddig semmi pms tünet nincs, pedig mindig szokott 4-5napig görcsölgetni a hasam. Csütörtökön éreztem egy kicsit, de azóta nem jött vissza. Úgyhogy bizakodok, majd csak kedden tesztelek. Előző hónapban volt egy pozi predictorom, de aznap mégis megjött. 😏
P. a tiéd úgy tűnik erősödik. Szorítok🙂
D.

[link] ma délutáni tesztem 😍
Júli 9-re nem vártam. 1 év próbálkozás, 1 kémiai terhesség a hátunk mögött. Ebben a ciklusban 12-13.ciklusnapon volt ovum.
27.ciklusnap délutáni teszt már halványan pozitív lett.

Gratulálok! :)
És változtattál valamit ahhoz képest, ami az elmúlt 1 évben volt? Vagy tudod, miért lehetett, hogy 1 évig nem sikerólt, most pedig igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!