Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túlsúlyos nők hogyan esnek...

Túlsúlyos nők hogyan esnek könnyen teherbe?

Figyelt kérdés
Elhízott (tényleg durván kövér) ismerőseim sorra jelentik be, hogy terhesek. Az ok a túlsúlyukra elmondásuk alapján hormonális, akkor hogyan?
2020. jún. 22. 07:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%

Ritkább eset amikor valaki úgy pcos meg ir vagy pajzsmirigyes, hogy közben 50kg. Attól mert itt valaki 50kg-osan pcos, az nem jelenti azt hogy mindenki más ilyen.

Tény, hogy vannak olyan kövér nők, akik nem betegek csak nem étkeznek jól, nekik könnyebben mehet a teherbe esés.

Van a másik véglet, akik azért kövérek, mert betegek. Nekik gátolja a kövérség a terhesség létrejöttét, de nem jelenti azt hogy ettől nem lehetnek terhesek, ezért nem is értem a kérdésedet, hogy miért csodálkozol hogy terhes lesz egy kövér nő?

2020. jún. 22. 11:44
 22/25 anonim ***** válasza:
77%

"Ritkább eset amikor valaki úgy pcos meg ir vagy pajzsmirigyes, hogy közben 50kg. Attól mert itt valaki 50kg-osan pcos, az nem jelenti azt hogy mindenki más ilyen."

Az alap betegség ugyanaz. Testmozgás és egészségesebb étkezés súlytól függetlenül javít az állapotán az embernek.

Csak azért hoztam fel, hogy nem kell elhízottnak lenni ahhoz, hogy ilyen probléma legyen. És nem kell 100+ kgnak lenni, hogy odafigyeljünk a testmozgásra és egészséges táplálkozásra.

2020. jún. 22. 11:53
 23/25 anonim ***** válasza:
37%
Köszönjük utolsó, viszlát. Mert a kérdésre nem adsz választ, csak okoskodsz.
2020. jún. 22. 12:07
 24/25 anonim ***** válasza:
44%

#23 fáj az igazság? Bocsi, hogy én időben tette az ellen, hogy ne hízzak bálnává.

Senkinek sem könnyű az új életvitelhez hozzászoknia, de inkább azon okoskodom mit lehet ellene tenni, mint azon, hogy megmagyarázzam milyen hülyék az orvosok és a hormonok, hormonok, hormonok.

Ha baj van én teszek ellene és nem kifogásokat keresek.

A kérdésre is ott a válasz. Testsúlytól független a teherbeesés aránya. A vékony is ugyanúgy küzdhet, mint a kövér és fordítva.

2020. jún. 22. 12:30
 25/25 anonim ***** válasza:
70%
Barátnőm 121 kilósan a 3. hónapban terhes lett, én 58 kilósan 2 év után lombikkal. Igaz, nekem semmi eü problémám nem volt a terhesség alatt, de tartottam az ir diétát végig. Ő az intések ellenére sem változtatott (kolbászt, chipset, cukros reggelizőpelyhet, stb evett), és 28 hétre megszülte a kisfiát.
2020. jún. 22. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!