Mennyire könnyű a teherbeesés, ha túlsúlyos vagyok, de a szükséges összes vizsgálat szerint semmi akadálya, hogy terhes legyek?
Ugyanolyan esélyem van így, mint egy normál testalkatú nőnek?
180/98, 31 éves vagyok.
Már miért ne tudnák a kérdezőt UHzni? Én ugyanennyi kg voltam, amikor terhes lettem az elsővel, a szüléskor pár kgmmal kevesebb, és semmi gond nem volt az UHval.
Ha nem pajzsmirigy gond okozza a túlsúlyt, akkor ugyanolyan esélyeid vannak, ne aggódj :)
Ugyanez jutott eszembe mint a 6-osnak? És még feljöhet plusz 20-30 kiló :(
Miért nem fogytok le ti 100 kilós "kis"mamák?
Ne higyjétek, hogy elvégeztétek a dolgotokat, mert szültök, és akkor már nem kell figyelni magatokra. Szörnyű látvány egy 100 kiló feletti nő, aki zihálva, izzadtan tolja a babakocsit.
Orvos mondta nővérnek meg nekem, mikor kiment egy dagadt csaj, aki előttem volt, hogy "tudnám minek vállal gyereket egy kövér nő, nem látni semmit az ultrahangon." És értetlenkedő tekintetemre mondta a háj elnyeli az ultrahangot. Nem tudnak ultrahangozni kövér embert.
Egyszer vakbélgyanúval ultrahangozták barátnőmet, teljesen ki volt akadva ultrahangos hogy mégis mit képzelnek mit fog látni, le is írta háj miatt semmit nem lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!