Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire könnyű a teherbeesés,...

Mennyire könnyű a teherbeesés, ha túlsúlyos vagyok, de a szükséges összes vizsgálat szerint semmi akadálya, hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés

Ugyanolyan esélyem van így, mint egy normál testalkatú nőnek?

180/98, 31 éves vagyok.

2019. márc. 11. 19:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
58%
Én is túlsúlyos vagyok (170/83), de elsőre összejött a baba.
2019. márc. 11. 19:50
 2/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem a súlyon fog múlni. A szerveid ugyanott vannak és ugyanúgy működnek, csak az egészre ráül egy adott vastagságú zsírréteg. Amíg az aktust nem lehetetleníti el, és a vizsgálat szerint sincs más akadálya, akkor ugyanúgy teherbe lehet esni, mintha nem lennél kövér.
2019. márc. 11. 19:53
 3/24 anonim ***** válasza:
13%
Csak azért gondolj arra, az ultrahang gal hájas embert nem tudnak vizsgálni, orosz rulett így a terhesség.
2019. márc. 11. 20:02
 4/24 anonim ***** válasza:
78%
Barátnőm 160-165 centi körül van és úgy 75 kiló, 29 éves. 4-5 hónap után esett teherbe.
2019. márc. 11. 20:03
 5/24 anonim ***** válasza:
87%

Már miért ne tudnák a kérdezőt UHzni? Én ugyanennyi kg voltam, amikor terhes lettem az elsővel, a szüléskor pár kgmmal kevesebb, és semmi gond nem volt az UHval.

Ha nem pajzsmirigy gond okozza a túlsúlyt, akkor ugyanolyan esélyeid vannak, ne aggódj :)

2019. márc. 11. 20:19
 6/24 anonim ***** válasza:
45%
Ha van aki védekezés nélkül lefekszik veled akkor minden esélyed megvan rá
2019. márc. 11. 20:27
 7/24 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanannyik az esélyek. Kedves 3-as én jóval több voltam mint a kérdező mégis tökéletes volt az ultrahang.
2019. márc. 11. 20:29
 8/24 A kérdező kommentje:
Rendben van a pajzsmirigyem. Ezt az ultrahangos dolgot én sem tudom melyik bibliából szedte a hármaska. Kíváncsi vagyok, élőben is a szemébe mondaná egy idegennek ugyanezt, szó szerint.
2019. márc. 11. 20:33
 9/24 anonim ***** válasza:
29%

Ugyanez jutott eszembe mint a 6-osnak? És még feljöhet plusz 20-30 kiló :(

Miért nem fogytok le ti 100 kilós "kis"mamák?

Ne higyjétek, hogy elvégeztétek a dolgotokat, mert szültök, és akkor már nem kell figyelni magatokra. Szörnyű látvány egy 100 kiló feletti nő, aki zihálva, izzadtan tolja a babakocsit.

2019. márc. 11. 20:47
 10/24 anonim ***** válasza:
34%

Orvos mondta nővérnek meg nekem, mikor kiment egy dagadt csaj, aki előttem volt, hogy "tudnám minek vállal gyereket egy kövér nő, nem látni semmit az ultrahangon." És értetlenkedő tekintetemre mondta a háj elnyeli az ultrahangot. Nem tudnak ultrahangozni kövér embert.

Egyszer vakbélgyanúval ultrahangozták barátnőmet, teljesen ki volt akadva ultrahangos hogy mégis mit képzelnek mit fog látni, le is írta háj miatt semmit nem lát.

2019. márc. 11. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!