Szükséges elmennem nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Egy éve volt császármetszésem és újra szeretnénk babát. Előtte menjek el nőgyógyászhoz vagy nem szükséges? Ha lehetséges a következőt szülni szeretném. Az előző sürgősségi császár volt. Koraszülött lett a fiam. 34 hétre.2017. okt. 31. 13:05
1/7 anonim válasza:
Rakszures nem esedekes valamikor?
Azert egy kukkantast megerne hogy megnezzen a doki, hogy minden ok. Nalam is igy volt...
2/7 anonim válasza:
Mikor voltál utoljára rákszűrésen, vizsgálaton? Ha egy éve vagy közel egy éve, én elmennék egy gyors vizsgálatra, hogy ne akkor kelljen mikor már ott a pici. Sok orvos meg sem csinálja, ha már terhes vagy.
Ha van "friss" akkor magát a próbálkozást nem kell előre bejelenteni, majd mész pozi tesztel és akkor elég. Egy évvel ezelőtti császár nem feltétlenül akadálya a természetes szülésnek.
3/7 A kérdező kommentje:
Pont egy éve volt rakszuresem.
2017. okt. 31. 13:10
4/7 anonim válasza:
Igen, en elmennek a helyedben, de eleve olyandokihoz, aki a vbac-t tamogatja.
5/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes elmenni egy vizsgálatra és egy rákszűrésre. Inkább a terhesség előtt vegye le a mintát, minthogy akkor amikor már várandós vagy (az én dokim pl. terhesség alatt már nem is igazán szívesen csinált rákszűrést).
6/7 anonim válasza:
Mi is császár után egy évvel kezdtünk próbálkozni, én elmentem előtte, hogy megnézzen. Hamar terhes lettem, nem lesz két év a gyerekek között. A rákszűrést nekem kb. hat hetes terhesen csinálta meg, mert már elmúlt fél éves az előző szűrés.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2017. okt. 31. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!