Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Legyszi tulsulyossan lehet...

Legyszi tulsulyossan lehet teherbe esni es a baba konnyen kihordhato?!? 90 kg

Figyelt kérdés
2015. febr. 17. 07:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy olyan dolog,hogy lehet semmi bajod nem lesz de lehet,hogy minden a túlsúllyal kapcsolatos probléma előjön.az pedig borítékolható hogy a terhesség végére eléred a 100 kg.ot :(

A mostani súlyoddal fitt vagy és könnyen mozogsz?!hány cm magas vagy?

2015. febr. 17. 07:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Kicsit bővebben!!
2015. febr. 17. 07:46
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Egyaltalan nem biztos, hogy eleri a 100 kg-ot. En 83 kg-mal estem teherbe (160 cm vagyok), es nem hiztam csak 4 kg-ot, szules utan joval kevesebbel jottem haza, mint amennyivel kezdtem. Odafigyeltem a kajara, elso 4 honapban eleg sokat voltam rosszul, igy akkor fogytam is, es sokat setaltam, csinalgattam kismamatornat. Nekem nem okozott szerencsere semmi sulyos problemat a tulsulyom, de a dokim mondta, hogy a tulsuly miatt minden szovodmenyre fokozott s kockazat :( elegge megijesztett akkor :/ komolyan kell venni a dietat, mozogni, es igy csokkented a kockazatokat
2015. febr. 17. 07:48
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Én 30kg felesleggel, 105kg-al kezdtem a terhességet, 120kg-al mentem szülni, szülés után 108kg voltam, majd lement magától 99-re a 2. hónapra. Teljesen problémamentes terhességem volt és 2 óra volt a szülés a szülőszobába kerüléstől a megszületésig. Az orvosom sem esett kétségbe, hogy nem normál alkatú nő jár hozzá terhesgondozásra. Ez teljesen emberi alkat kérdése, nem csak a túlsúly számít.

Az viszont igaz, hogy amikor 1 éve nem jött össze a terhesség, az egyik orvos is egyből azzal kezdte, hogy súlyos elhízás miatt van meddőség. Ez így önmagában nem igaz, az elhízás is valami miatt lehet, ami miatt meddőség is kialakul pl. pajzsmirigy gond. Nálam az otthoni cikluskövetés a meddőség részét megoldotta, a 2. terhesség már a 2. ciklusban összejött.

2015. febr. 17. 07:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is 90 kg-mal lettem terhes. A második hónapban összejött, 8 kg-t híztam kb, igaz, odafigyeltem, hogy mit és mennyit eszek. 9 hónap alatt talán háromszor voltam rosszul, csak álmos voltam az első időszakban, más bajom nem volt. Igen, nekem könnyen ment.
2015. febr. 17. 08:01
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Én 105 kg-val estem teherbe, de az első 3 hónap alatt visszafogytam 98-ra a sok hányás miatt. A végén 110 kg val mentem szülni. A cukrom jó volt a terhesség alatt, csak a vérnyomásom volt enyhén magas, de nagyrészt azért mert ha orvost látok már felugrik :) A kislányom teljesen egészségesen született 3550 grammal természetes úton.Szülés után 2 nappal teljesen lement a hasam.Én olyan jól bírtam a végéig, hogy még az utolsó nap is kitakarítottam a házat, másnap meg szültem.
2015. febr. 17. 08:35
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

Második babát várom 170 cm vagyok és 98 kilóval estem teherbe. Fél év alatt összejott.

Most 35 hetes vagyok és eddig 2 kilót híztam. Nem diétázom csak nem tudok enni.

Elsővel is csak 5 kilót híztam.

2015. febr. 17. 09:11
 8/8 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem ez nem feltétlen függ össze a kihordással, de tény, hogy lehetnek szövődményei, ahogy írták sokan jól bírták nagy súllyal is. Viszont láttam vékony kismamát is sok komplikációval.

Első terhességemet 108 kilóval kezdtem 110-el fejeztem be. Semmi problémám nem volt. 4 kiló volt a baba. Másodikat 106-al kezdtem és 114-el fejeztem be, de ott erősen vizesedtem a végén és a vérnyomásom is felment. 19 hónap volt a két baba között.

Most a harmadikkal vagyok 11 hetes 95 kiló és várhatóan 22 hónap lesz a babák között. Mivel nyár végi baba lesz, a vizesedéstől félek egy kicsit, de remélem nem nagyon megyek 100 kiló fölé. Ja, és ilyen túlsúllyal mindhárom gyermekem első ciklusban fogant és a mostani harmadik nem tervezett, véletlen baba.

2015. febr. 17. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!