Egy ciklusban két peteérés, a 8. vagy a 12. napon foganhatott meg a baba? Sajnos most nem mindegy.
Általában 30-32 naposak a ciklusaim. Szoktam csinálni LH tesztet, de mindig változó, h mikor van LH csúcs, 12-17. nap között többnyire. Most a 8. napon voltunk együtt, és a 9. napon lett egy totál pozitív LH teszt, valószínűleg ez ilyen spontán plusz ovuláció volt. Viszont "védekeztünk", kivette, de utána még egyszer együtt voltunk, megmosta ugyan, de gondolom akár maradhatott ott "kiskatona"..
Ugyanebben a ciklusban a 12. nap reggelén megint együtt voltunk, akkor már védekezés nélkül, de csak a 15. napon volt pozitív LH teszt (azaz elvileg a 16. nap reggelén volt ovu). A 20. nap körül is voltunk együtt, de azt nem tudom, h volt-e ovuláció, mert akkor már nem is teszteltem,(gondolom 3. ovuláció már csak nem volt..) és nem is védekeztünk. A 30. napon még negatív volt a terhességi teszt, a 38-on már pozitív. Eléggé fontos lenne tudnom, hogy mikor fogant....orvos meg tudja mondani valami alapján? Lehet, h azért volt a 30. napon negatív, mert a későbbi időpontban fogant?
Ha mazlid van,az uh pontosan mutatja majd,hogy kb hany hetes vagy.
De semmi sem 100%os,es nálad kb 1het különbség a "fontos",amit vagy jol ír az uh vagy nem...
3gyermekem van,ebből a közèpsőt lehetetlen volt megtippelni mikor fogant,mivel az uh ciklus elejére tette,de a tesztem csak jóval nem vart utan lett pozitív!
Szules utan meglatod kire hasonlít a gyereked,es akkor talan biztosra tudod majd.Vagy DNS teszt.
Kerdes,hogy az igazi apa mikor fogja megtudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!