Aki nagyon fiatalon vállal babát annak könnyebb teherbe esni elvileg mint késöbb, de akkor vajon mi a baj Mit kéne tenni?
igyelem a ciklusom, peteérés stb.. mi lehet a baj?
Elvileg hátrahajló méhem van, ez esetleg akadályoz?
Hu tenyleg fiatal vagy :) Es miert döntöttél ugy, hogy most jöhet a baba? Már készen állsz anyagilag es szellemileg is? :) En szellemileg igen, csal sajnos az anyagi körülmények nincsenek meg nekunk, foleg a páromnak (25) Most utolso evem egy Okj-s tanfolyamon aztán meglátjuk mi lesz :)
Szerintem ne parazz es hamarabb összejön, "ne akard nagyon", fiatalon tenyleg konnyebb, azert én konzultalnek az orvossal! Miota probalkoztok?
21/L
igen megvan minden jó körülmény.. idősebb a párom de nagyon szeretjük egymást,és legfőképp azért mert neki ne legyen késö majd.. de énis nagyon várom :)))))))) a sulit befejeztem és tényleg nincsenek problémáink.
igen sajnos ez a mai világ nem egyszerű :(
csúnya világ van :(
ezzel a januárral együtt 5 hónap, remélem az nem sok idő..
DE figyelgettem magam.. mikor van p.e.
egyszer volt plusszosom de aztán me jött 4 napra rá.. :(
Valószínű nem tapadt meg rendesen :(
viszont az se olyan rossz hogy azért támogatásokat is adnak már 1 baba után
Ha egy év utan nem jon ossze, akkor az orvos kivizsgal ( de nyugodtan mondhatod az orvosnak az 1 evet, hisz o nem tudja .. :D minnel elobb érdemes kivizsgalnod magad :))
Sajnos, amit kapnank penzt az nem eleg, gyest még nem is kapnék,mivel nem dolgoztam eleget. Annyiból nem tudnánk megélni..meg persze nekem is vannak almaim ami gyerek mellett nehez ( fosuli, munka, par ev együttélés a parommla, mert mégszuleimnel élek, ide nem akarok :()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!