Akik fiatalon is vállaltak Gyermeket, meg később is, valóban könnyebb volt sokminden?
A nevelési elveidről nyugodtan írhatsz bővebben,mert minden érdekel!:)
Olyan példa is igaz,hogy Valaki 28 és 24 évesen szült,és bár csak 4 év a különbség Ő azt vallja fiatalabban volt minden könnyebb (regenerálódás, éjszakai kelés, nyugodság-lazaság szempontjából is).
Magamból kiindulva is egyre konzervatívabb leszek,ahogy telik fölöttem az idő.
A kérdésemre nem gondoltam,hogy ilyen kevés lesz az érdeklődés,így nagyon köszi,ha válaszolsz még!:)
22 voltam és sokkal ösztönösebb de parásabb is, mondjuk a lányom nehéz eset. A kisfiammal sem minden fenékig tejfel, van amiben ő jobb de mondjuk őt nem lehet egy napra sem másra bízni, ezért nehéz.
lehet hogy valamivel nem sokkal most 27 évesen nyugodtabb vagyok
Köszönöm Mindenkinek a válaszát!:)
Kedves 4-es!:) Úgy állok ehhez,hogy 24 éves vagyok és valóban érzem,hogy öregszem. Abból meg lassan már télleg kicsúszom,hogy "fiatal Anya" lehessek.Ezzel nem feltétlenül mondom azt,hogy ez baj,de néha mégis úgy érzem.Néha, nem tudom hogy mire várok még...
Köszönöm,hogy meghallgattál!:)
szia :)
én az idősebb kori babavállalásról tudom neked azt írni hogy talán míg fiatalon a test az ami könnyen helyre áll, de a lélek még nem akar nyugodni, addig idősebb korban a test lustább, viszont olyan élettapasztalat van az ember háta mögött amivel sokkal bölcsebben teszi anyai teendőit
szóval előnyök és hátrányok listáját kell készítened :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!