Ma le "picikézték" a lányom, ami bevallom nem esett annyira jól, mert 1 hónap múlva 3 éves, és elnézve a többi gyermeket valóban elég kicsi, tiétek mekkora?
Szerintem egyátalán nem kicsi. Az én lányom egyvasgyúró, ő 105 cm és 18 kiló, viszont nem kövér, kis husi. Nem kicsi a kislányod nyugi. Barátnőm kislánya 1 héttel fiatalabb az enyémnél, ő kicsi!! (80 cm, 11 kg)
Nem kell mással foglalkozni!
a lányom 3,5 éves, pont akkorka, mint a Te lányod, kedves kérdező
igaz, nem egy nagy darab, de mi is alacsonyak és vékonyak voltunk ennyi idősen, aztán lett két szép szál ember belőlünk az apukájával. a lányunkat nem foglalkoztatja ez a dolog, minket sem, majd megnő. Van az ovis csoportban 1 fejjel magasabb is nála, de senkit nem érdekel. Te se foglalkozz vele, teljesen felesleges, attól nem fog megnyúlni hirtelen.
Kisfiam 4 éves múlt 104cm és 15 kg.
Vékony alkatú,de már elfogadtam,egy időben engem is zavart,ha valaki,azt mondta rá,hogy milyen sovány,de már nem érdekel...még mindig jobb,mintha dagi lenne!!! :-)
Az enyémet mindig lepicikézik, mondjuk ő tényleg nem tartozik a nagyobbak közé. 28 hónaposan 88 cm és 11 kg. Szerintem 3 évesen nem lesz akkora mint a tied.
Engem is idegesít, hogy lepicikézik, de engem azért idegesít, mert állandóan ez a téma mindenkinél és már nagyon unalmas. Bezzeg ha egy nagyobb termetű gyereket ledagadtoznak, vagy leóriásoznak az persze egyből kiveri a biztosítékot az anyukánál. Az egyik barátnőm kislánya mondjuk rá, tényleg dagadt. Ő mondhatja az én lányomra, hogy vékonyka meg picike, de ha én azt mondanám az övére hogy husi, akkor egyből megsértődne. Én meg fogadjam el mindenki véleményét.
Ugyan dehogy picike miért kéne egy lánynak hatalmasnak lennie? :)
Szerintem pont jó lehet:)
Én csajosom 2.5 éves 91 cm és 13 kiló szerintem 3 évesen talán pont akkora lesz mint a tied (centire)
Még sose picikézte le senki.
Mondjuk nekem csak a fiammal összehasonlítva "pici"dehát a fiúk átlagban nagyobbak már csecsemőnek is.
A fiam 2 évesen volt 95 cm, 3 évesen 102 most 4 éves és 108. Amúgy az ovis csoportjában a fiúk között átlagos vagy inkább kisebb.
4 lesz a kisfiam jövő hónapban, 100cm és kb 14 kiló. Elég kis vékonyka, viszont az alkatához képest hosszú kezei és lábai vannak. A tesója 2 lesz, ő tényleg kis picike, általában 1-1.5 évesnek nézik. Bár ő vasgyúró, de nagyon kis törpe. :)
Szerintem a lányod abszolút nem pici, teljesen átlagos méretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!