Ma le "picikézték" a lányom, ami bevallom nem esett annyira jól, mert 1 hónap múlva 3 éves, és elnézve a többi gyermeket valóban elég kicsi, tiétek mekkora?
Köszi a válaszokat!
Igen, nekem sem pici, lényegében engem sem érdekel mások véleménye, hülye beszólása, csak mint ahogy írta itt valaki, hogy nagyon bosszantó.
Jobban is örülök neki, hogy ilyen vékony, mintha kövér lenne.
2 hónap múlva lesz 3 éves. fiú
103cm és 15kg
DE a 8,5 hónapos huga: 67cm és 7,5kg kislány. Pici
különbözőek a gyerekek
Az enyém februárban lesz 3 és most 90cm és 11,3kg. Nem hiszem, hogy sokkal nagyobb lesz ennél 3 hónap múlva. :p
Mindig ilyen volt. 1 évesen volt a negatív csúcs a dokinéni szerint, akkor 7,8 kg volt és 76cm de semmi baja. Egy lány inkább kicsi legyen mint nagy. Most fiam lesz, remélem azért Ő nagyobb darab lesz. :)
Én lányom is egy hónap múlva lesz 3 éves.
104 cm és 15,5 kg. Nem vasgyúró, nem is kövér, viszont elég magas, és nyúlánk. De a miénk nagy. Mindenki 4 évesnek tippeli :)
Az én fiam 2,5 éves májusba lesz 3 éves bölcsisek vagyunk.
100 centi és 13 kiló.
Teljesen átlagos méretű gyereknek számít a csoportjába,sőt a legtöbb kislány vagy egyforma magas vele,vagy nagyobb.
Van olyan kisfiú is a csoportba nem is egy aki majdnem egy fejjel nagyobb a fiamtól.
Én is nagyon sokszor picikézem a fiam, meg kicsim meg kisbabám....ez nálam rendszeres egyszerűen ez jön a számra és kész.Sose zavart, még akkor sem mikor láttam hogy furcsán néznek,hogy le kisbabázok egy ekkora gyereket....de engem nem érdekel más, nekem ő mindig a kisbabám marad. Vagy legalábbis addig biztos,míg nem jön majd a kistesó:)
A miénk 3,5 évesen 104,5 cm (ez augusztus végén volt) és 15,5 kg.
Nekem az okozott gondot amikor mindenki azt hitte, hogy már ovis, meg hogy miért cimizik egy 4-5 éves gyerek és amikor mondtam, hogy még csak 3 éves, akkor úgy néztek rám, mintha azt gondolnák "persze, ezt csak azért mondod, hogy szálljunk le a cumi témáról"
Meg biztos azért bölcsis még, mert baja van.:(
Sajnos sok a rosszindulatú ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!