2.5 eves lesz lanyom a honap vegen. Kb.2 hete elkezdtek erdekelni a betuk. Mar kb.20 betut felismer es mond. Normalis ez? :-)
Figyelt kérdés
Meg beszelni is alig tud magyarul.En ertem ,nemreg kezdett par szobol allo mondatokat mondani de a szavakat meg felcsereli.Szoval fura nekem hogy mar a betuk erdeklik.Es barhol latja(konyv,ujsag stb.)mar mondja is hogy anya betu mama betu stb.Es nagyon erdeklik mert mindig kerdezi ez milyen betu?Lehet hogy hulyen hangzik de ha megtanulta a betuket akkor csak ismeteljuk vagy mit csinaljak?Koszi a valaszokat!2011. nov. 2. 10:49
1/2 anonim válasza:
Szia! Örülj neki, hogy ilyen kis érdeklődő a lány! :)
Az ismeretségi körünkben van egy kisfiú, aki 3 évesen már könyveket olvasott, nem azért, mert erőltették a szülei, de őt is nagyon érdekelték a betűk, és megtanulta. Forszírozni nem kell, de ha tényleg megtanul minden hangot, akkor szerintem a betűpárok kiolvasása is menni fog neki egy idő után, és simán lehet, hogy ő is megtanul olvasni ilyen korán.
2/2 anonim válasza:
Igy van, orulj neki. Megtalalta azt ami szamara izgalmas es erdekes. Tamogasd es mutogass neki jo sok konyvet. :)) Kisfiam az autokert meg repulokert van teljesen oda. Semmi mas nem erdekli. 21 honapos nem akarja mondani, hogy "apa" de az osszes letezo autot felsorlja. :) Tuzolto, rendor auto, betonkevero, daru, repulo, traktor, mento... Ezeket mind ismeri es mondja mert ezek erdeklik. Kepes akkar egy oran keresztul autos magazint lapozni es analizalni benne minden egyes autot. :)) De viszont nem ismeri az allatokat es a hangjukat sem mert egyszeruen nem erdekli. Hiab ultem le melle allatos konyvel es mutogattam neki, hogy "itt a boci" ugy otthagyott, hgoy csak na. :)) Minden gyereket mas erdekel es a szuloknek az a dolguk, hogy ezt eszrevegyek es amibe jo a gyerek azt tamogassak. Orulj neki, hogy ilyen ugyes a lanyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!