Hány éves korban kezdi érdekelni a gyerekeket a lányok és fiúk közti különbség?
Nekem 2 év 1-2 hónaposan kezdte a lányom kérdezgetni, hogy "A fiúknak kukija van, a lányoknak meg puncija?" Fürdéskor, ha lát engem vagy az apját, akkor szintén hasonlóak. "Apa fiú? Neki kukija van?" "Én lány vagyok? Nekem puncim van?" Van, hogy egy pillanatra hozzáér a puncimhoz, vagy apa kukijához (de nyilván nem fogdossa). A sajátját is kezdi felfedezni, például néha szeret a zuhany fölé guggolni, mert a víz jólesően birizgálja. Szerintem ez rendben is van így.
Kábé ennyiben ki is merül az érdeklődése. Mindig válaszolunk ha kérdez, vagy helyeslünk, ha jól mondja.
Kislányom 2,5 éves kora körül kezdett rácsodálkozni, szokta látni apát. (Egy kishúga van).
A minap jót derültem:
A fürdés után törölközéskor szétnyíltak a nagyajkai, és kilátszott az egyik kisajak, ő meg felkiált:
"Mama, pici fütyi!"
:-D
A lányomat kábé kétéves korától érekli. Most három múlt. Állandó téma, hogy kinek mije van, kinek szőrős, mikor lesz neki is szőrös, miért nem lesz ő bácsi, ha nagy lesz stb.
- Thomas lány mozdony?
- nem, fiú.
- kukija van?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!