Örökbefogadott 6 éves kislányomat nagyon elkezdték foglalkoztatni a születése körülményei, minden áron találkozni akar a vér szerinti anyukájával, egész nap erről beszél, könyörög érte. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 09:56
1/2 anonim válasza:
szerintem ez nagyon nehéz kérdés,- érdemes lenne egy jó pszichológus segítségét kérni
nevelési tanácsadóban meg tudnád kérdezni? (az ingyenes)
2/2 anonim válasza:
Szerintem varjatok vele. Amig legalabb 14 eves, vagy idosebb nem lesz, nehogy aztan a verszerint anyja ellenetek forditsa, es tonkretegye az egesz eletet.
Nyitott orokbe fogadas volt, vagy zart? Hivatkozz arra, hogy nem ismered az anyjat. Meg o olyan kicsi, 6 evesen teljesen kiboritana egy talalkozas szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!