32 hetes terhes vagyok. Mostanában kezd foglalkoztatni a szoptatás. Mindenki szeret szoptatni? Tudom, hogy nagyon fontos, de én idegenkedek tőle. Megváltozik ez? Sokan megszolnak emiatt!
Ne aggódj, terhesen én is sokat gondoltam erre.Olyan érzékeny terület, ha a ruha hozzáér, már attól kiráz a hideg, nemhogy egy kisbaba szopizzon belőle, meg cincálja.De aztán megszületett, odatették cicire, ő rögtön enni kezdett, és annyira természetes volt!Imádok szoptatni, nincs jobb érzés, mint a saját testemmel táplálni a gyermekemet!Majd meglátod Te is, ne aggódj!
Boldog babázást!
10 hetes baba anyukája
babaváráskor én is idegenkedtem a szoptatástól, a gyerekdokival előre akartam tápit feliratni, de nem irta fel.
ahogy a babám megszületett és mellre tették, onnantól megváltozott ez az érzés
voltak ugyan nehézségek az elején, de sztem csodálatos dolog szoptatni
Én utáltam, nem volt kellemes boldog érzés, nyűgnek tekintettem, gusztustalan volt számomra. 2 hétig szoptattam majd át álltam tápira. Azóta minden rendben. 3 hónapos. Kedves mosolygós 4 kg pici kislány. Egyszer sem volt beteg. Imádom. Ha valami baja gondja van csak nálam nyugszik meg.
2 hete pedig egyedül is alszik. Ezért engem is támadtak illetve támadnak, de ne foglalkozz velük magadra hallgass és te dönts ebben a kérdésben ne más.
Köszönöm a válaszokat. Megnyugtat, hogy nem csak én érzem így!! És, hogy más is van akinek gondot okoz a szoptatás! Megprobálom, aztán meglátjuk!!! : )
Köszi!!!!!!
Nem vagyok érzelgős ember, szerintem praktikus szoptatni, mindig kéznél van, nem kerül pénzbe, nem romlik meg nyáron a melegben.
Gondolj arra, hogy erre a pasik nem képesek és máris büszke lehetsz, hogy szoptatsz.
Én sem éreztem azt a földöntúli boldogságot szoptatás közben. De a praktikussága elvitathatatlan, pláne olyannak aki egyébként is utál mosogatni meg pepecselni, a szoptatásnál már csak az utálatosabb, ha sír azt hiszed éhes, szaladsz elkészíteni a kaját és nem kéri, szoptatásnál ez a gond sem áll fent. Megfelelő a hőmérséklete, nem romlik, mindig kéznél van Szóval PRAKTIKUS.
A másik pedig, mi a nyár elején szedtük össze a rota vírust, a nagyobb kórházba is került 3 napig volt 39 fokos láza (csillapíthatatlan) és két napig folyamatosan infuzión(3 éves), a kicsinek semmi baja nem volt és ez egyértelműen a szoptatás következménye, mivel az én szervezetem termelt ellenanyagot amit ő megkapott az anyatejjel, úgyhogy ez engem meggyőzőtt a szoptatás előnyéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!