Mikor kezdte el érdekelni gyermekedet az olyan mese, amely már bonyolultabb, összefüggőbb?
Figyelt kérdés
Pl: Csipkerózsika, Hamupipőke és társai. Kislányom 2,5 éves, az Anna, Peti, Gergő, Boribon, és Bogyó és Babóca könyveket szereti, de egyéb mesék iránt nem érdeklődik. Kíváncsi lennék mások tapasztalatára.2011. okt. 20. 22:00
1/3 anonim válasza:
Enyém lassan 3 éves, ő is az Annapetiket és a Bogyóbabócákat szereti nagyon.
Vannak itthon más mesekönyvek is, de azt vettem észre, hogy azt a típust élvezi még, ami "kis szöveg - sok kép".
Pl ha elmesélnék neki egy Csipkerózsikát, azért nem érdekelné, mert kevés a kép, sok a duma. Ha olyan stílusú Csipkerózsika lenne itthon, mint a Bogyóbabóca, akkor már érdekelné őt. Nagyon szereti a meséket, de tényleg muszáj, hogy sok kép legyen. Talán még pici ahhoz, hogy maga fantáziáljon, hogy maga találja ki a képet a szöveghez, vagy nem tudom.
2/3 anonim válasza:
Kislányom 2,5 évesen/9 évvel ezelött/a Csipkerózsikát,Hamupipőkét nézte de ugy hogy már költött is hozzá és magát is beleképzelte a mesébe.Nagyon aranyos volt ahogy elöadta magát.Akkor még nem volt Bogyó és Babóca és a többiek.Én a Disney könyveket járattam neki.
3/3 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen a válaszaitokat!
2011. okt. 21. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!