Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túlsúlyos nők hogyan esnek...

Túlsúlyos nők hogyan esnek könnyen teherbe?

Figyelt kérdés
Elhízott (tényleg durván kövér) ismerőseim sorra jelentik be, hogy terhesek. Az ok a túlsúlyukra elmondásuk alapján hormonális, akkor hogyan?
2020. jún. 22. 07:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%

2 dolog jutott eszembe ennek kapcsán.

Az első hogy divat minden betegségre ráaggatni, hogy mer'el vagy hízva, ha lefogysz, megszűnik minden bajod. Az orvosok afféle mentőövnek használják a túlsúlyt sok esetben, ha kifogytak ötletekből, mi lehet egy betegség valódi oka.

Persze van amit tényleg a túlsúly okoz, nem vitatom, de lassan már a fejfájást is ahhoz kötik.

A másik dolog ami eszembe jutott, hogy a túlsúly nem feltétlen a teherbeesésnél okoz gondot, hanem később.

Elméletileg baj lehet a cukorral meg hasonlók.

2020. jún. 22. 07:58
 2/25 anonim ***** válasza:
40%

Majdnem minden kövér nő a hormonokra fogja. 😂 Sokszor pont amiatt lesznek hormon problémák, mert túlsúlyosak.

Egyszerűbb ezt mondani, mint bevallani, hogy lusta edzeni és egészségesen táplálkozni. Ismerősöm is a hormonokra fogja (orvoshoz nem ment, google diagnózis) mert nem bír lefogyni. De hiába mondom, hogy a napi nasika nem fér bele, főleg az elején. És a heti meki sem, hiába diétázott az előtte való nap.

Szóval nem az az ok, amit mondanak, éppen ezért jelentik be sorra.

2020. jún. 22. 08:03
 3/25 anonim ***** válasza:
83%

A hugom testépítőként is tevékenykedett. Semmi félrekajálás, szigorú verseny diéta. De mióta diétázik és nem verseny diétázik, meghízott. Pikk pakk felszedett 20 kg-ot. Hiába edz heti 6-szor, hiába a szigorú diéta, nem tud fogyni.

Az emberi szervezet elég jól fel van építve. Van, aki 200kgosan is képes egészséges gyermeket szülni, van, aki 65kgosan sem. Mindennek megvan az oka. Ha valaki felkészül a terhességre, akkor odafigyel arra, hogy mit eszik, nemcsak durr bele, nem védekezünk.

2020. jún. 22. 08:10
 4/25 anonim ***** válasza:
82%
#3 és orvoshoz elment? Rá kell jönni mi okozza és muszáj kezelni. Nem azt állítom, hogy nem létező dolog a hormonzavar, de látszik, hogy valaki szimplán hájas vagy valami más gond áll a háttérben.
2020. jún. 22. 08:14
 5/25 anonim ***** válasza:
77%
Igen, volt, de sajnos a vírus végett a véreredményeket nem tudta visszavinni, most mindent újra kell csinálnia. Pajzsmirigyre gyanakszik.
2020. jún. 22. 08:17
 6/25 anonim ***** válasza:
62%
Nyilvan az okozza a 3. kommemtelo altal leirt problemat, hogy a szervezet hozzászokott a koplaláshoz így minden egyes kalóriát elraktároz.
2020. jún. 22. 08:17
 7/25 anonim ***** válasza:
78%
Hát pl én pont az ellenkezőjét láttam. Rokonom a baba előtt nagyon meghizott. Sovány volt de hízott majdnem 25 kilót vagy 30 at nem tudom pontosan. Neki pont ezért nem sikerült könnyen a baba mert sok volt a felesleg legalábbis az orvos mondta ezt neki.
2020. jún. 22. 08:23
 8/25 anonim ***** válasza:
78%

7.

Hát persze hogy ezt mondta a doki, minden betegségre a kövérség a varázsszó.

2020. jún. 22. 08:26
 9/25 anonim ***** válasza:
21%

8!

Értő olvasás?

2020. jún. 22. 08:35
 10/25 anonim ***** válasza:
91%
Szia!Én magamból tudok kiindulni. 10kg felesleg volt rajtam,az orvos mondta,hogy fogyjak és lesz baba. még csak tervbe volt ekkor. Lefogytam a várt 10kgt ,elsőre össze jött és azonnal el is vetéltem,majd kiderült,hogy legyengült a szervezetem,elő jött pár betegség. :( Aztán..Szépen lassan vissza jött a plusz 10kg. Jobban éreztem magam lelkileg,megszűntek a pánikrohamok,majd újra belevágtunk. Elsőre össze jött és megmaradt ezzel a súlyommal,ami igazából mindig is volt.
2020. jún. 22. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!