11es, 69es vagyok. Akinek tegnap vokt pozi tesztej, az csinált ma újat? Nekem tegnap a predictor halvány pozi lett, ma az xepil hómező.. 😒tegnapra, mára nem vártam. veszek ma megint egy predictort
2020. febr. 11. 07:11
82/103 anonim válasza:
Predi 12,5-es, xepil 25-ös érzékenységű, tök rendben van, hogy xepil még nem mutatja. Predit vegyél, azzal össze tudod hasonlítani az első teszted. 🍀
2020. febr. 11. 07:56
83/103 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek akinek pozitív lett 😍
Akinek meg nem annak meg az új hónap egy új esély 🍀
Nekem 20-án lesz a nem várt nap.. Olyan lassan telnek ilyenkor a napok 😔
Mikor csináljak szerintetek leghamarabb tesztet?
A nem várt előtt 1-2-3 nappal ?
2020. febr. 11. 11:48
84/103 anonim válasza:
89es vagyok, akinek tegnap pozi lett a predictor, ma negatív reggel az xepil.
Nem birtam várni, kiszaladtam ebédidőben egy prediért 🤣
Holnap reggel csinalok megint, de kezdek bizakodni ☺️☺️
Kedves Kérdező!
Ahogy jónak látod, én csináltam 2 nappal a nemvárt előtt, akkor nekem a 10es teszt negatív lett. Olyan nehéz kivárni.. Remélem sikerül Nektek! (Is) az enyémet még mindig nem hiszem el😍
2020. febr. 11. 13:04
85/103 anonim válasza:
Most latom, elírtam, 81es vagyok😅
2020. febr. 11. 13:09
86/103 anonim válasza:
Nagyon szép gratulálok :)
2020. febr. 11. 14:51
87/103 A kérdező kommentje:
Kedves 81-es , jó ilyen tesztet látni 😍 gratulálok!
Hú, gratulálok mindenkinek! Bocsánat, én már nem bírtam követni... hányan vannak, akiknek most lett pozi tesztjük, akik még nem várják a hónapban, és akiknek remélhetőleg a következőben sikerül? :)
2020. febr. 11. 17:40
90/103 anonim válasza:
12-es vagyok,12-re nem vártam,reggel teszteltem hómező,majd rá pár órával 1 nappal hamarabb meg is jött. Szerintem elengedem egyelőre ezt a témát és megyek vissza dolgozni a kislányom mellől. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!