Van itt olyan aki februar kozepere nem varja?
De sokan lettünk hirtelen 😍
Nagyon gratulálok a pozitív teszthez!❤️ Jó egészséget nektek , legyen minden rendben!
Mindenkinek kívánom, hogy ilyen legyen a tesztje ebben a hónapban!🍀
18 as vagyok. Én is gratulálok a pozitív tesztelonek!
Ti amúgy milyen gyakran vagytok együtt a párotokkal? Nekünk nem mindig sikerül olyan sűrűn mert egy gyerek már van.
Érdemes szerintetek az ovu teszt? Látom néhányan használják.
Mi eddig csak a naptár módszert próbáltuk de nem vagyok benne biztos hogy pont akkor van ovum mikor írja.
Sziasztok. Én február 9.re nem várom! 8 hónapja vagyunk rajta a baba témán. A hőmet mérem minden reggel nőgyógyász tanácsára, kíváncsi vagyok most sikerült-e! 🍀🙂 A teszteléssel megvárom a nemvárt napját az tuti, túl sok tesztet használtam el eddig feleslegesen! 😁
Majd írok ha lesz fejlemény.
Drukkolok nektek is hogy sikerüljön! ☺️
28-as:
Mi max 1-2 napot hagyunk ki, nálunk első baba lenne úgyhogy "ráérünk" :)
Én tudom ajánlani az ovu tesztet, főleg ha rendszertelen a ciklusod. Nekem inkább hosszabb és rendszertelen, a 20.-ik napra írja a naptár az ovulációt mindig, de most pl a teszt a 17.-ik napon este lett erős pozitív, tehát a naptárban egyáltalán nem lehet 100% megbízni.
Sokan hőmérőznek, elvileg az a legtutibb, én nem csinálom mert sokszor megébredek egy éjszaka folyamán így nincs értelme.
3.-as válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!