Van itt olyan aki februar kozepere nem varja?
#15 vagyok
25 halkan gratulálok!!! Simán ott van az a + 🥳
10-es vagyok. Sokat erősödött a csík 😉😍😍 Még mindig nem fogtam fel 😀
25-ös gratulálok halkan!!!! Szépen látszik az a vonal!
Gratulálok fehérnünüke! 😊
Én vagyok a február 14-es, és nagyon bízok ebben a hónapban ugyanis van több olyan tünetem, ami eddig soha. Az ovuláció napjától fájnak a melleim, pedig soha semmilyen érzékenység nem volt rájuk jellemző, egy mensi előtt sem. Fel vagyok fújódva már 4 napja, bármit is ehetek nem segít, viszont wc-re meg nem tudok menni, úgyhogy jól le is lassult az emésztésem. Illetve ami még érdekes, hogy az elmúlt 2 napban vagyis pont egy hete az ovu óta, volt egy kevés halvány barnás/sárgás folyásom, szerintetek lehet beágyazódás? Igen tudom, itt gyakorin imádják lehülyézni aki szerint a beágyazódásnak lehet jele, ami érdekes mert rengeteg magyar és külföldi cikk beszél pl enyhe vérzésről (spotting) 6-7 nappal ovu után. Mindenesetre nekem ennyire messze a kövi aktuális mensitől sose volt ilyen, előző napokban előfordult, de most még hátravan legalább 1 hét. Nálatok vannak jelek, hogy esetleg ez sikeres hónap lesz? 😊
Sziasztok, Alexa vagyok!
Szívből gratulálok neked 25-ös! 😊
Az én jelenlegi helyzetem az hogy tegnap reggel 36,4ről 35,6ra leesett a hőm, a ciklusom 23.napján, pedig nem szokott a menstruációm előtt napokkal így leesni, ma reggelre viszont megint felment 36,3ra. 🤷🏻♀️
Vasárnapra nem várom, kíváncsi vagyok mi lesz ebből!
U.i.: most valahogy van egy jó megérzésem, de nem tudom hova tenni😄
Illetve kaptam a barátnőmtől egy szerencsesütit amibe az volt beleírva, hogy: Hamarosan szerencse ér! ☺️ Bízom benne hogy be fog jönni! 🙂
Sziasztok, ismét Alexa vagyok!
Nem bírtam ki, csináltam egy gólyahír 10es tesztet ma reggel, 3perc után nem is foglalkoztam vele,eltettem a dobozába. Most hogy hazaértem, csak megnéztem és én látom rajta a második csíkot, még 3 nap van a nemvártig! Holnap veszek a rossmannba facelle tesztet! Belinkelem nektek ide!
Drukkoljatok csajok! 😊🍀
Szia Alexa,
Szurkolok! Majd jelentkezz mindenképp! Én is látom a két csíkot. :)
25 vagyok:)
Szorítok Alexa! Csinálj egy predit majd mindenképp írd meg mi lett. Nagyon érdekes mert 12,5-es teszt a Facelle pedig 10-es mégis a predictoron egyértelműbb volt a 2. vonal. Nálam legalábbis.
Nekem erősödtek a csíkjaim ♡ Nagyon boldog vagyok, de félek is. Remélem most már minden rendben lesz és végre lesz a kisfiamnak testvére:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!