Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki februar...

Van itt olyan aki februar kozepere nem varja?

Figyelt kérdés
Miota probalkoztok? Elso baba?:)
2020. jan. 29. 09:56
 61/103 A kérdező kommentje:

Szurkolunk nagyon Alexa!🥰 Jelentkezz mindenképpen a fejleményekkel:)

Mi most úgy érzem a párommal jól elkaptuk az ovut , mostmár csak várjuk a csodát 🙏🏽 Reméljük ezúttal sikerült❤️

2020. febr. 7. 08:15
 62/103 anonim ***** válasza:

11.-én mennem kell szájsebészetre 2 bölcsességfogamat is kiműttetni. Szülés előtt 24-28 naposak, szülés után 33 naposak lettek a ciklusaim (3-szor jött meg azóta). Régi számítás szerint 12.-ére, új szerint 17.-ére nem várom.

Két kérdésem lenne: 1. szerintetek próbáljak egyet tesztelni aznap, amikor megyek szájsebészetre? Nem akarom, hogy mondjuk ez miatt ne legyen baba, vagy baja legyen. Látom, néhányatoknak már nagyon hamar pozitív lett a tesztetek. :) Melyik teszt mutatna valamit ilyenkor?

2. akik már szültek, nektek a szülés utána ciklusotok ugyanolyan lett v megváltozott, mint sz. előtt?

2020. febr. 7. 08:23
 63/103 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Alexa vagyok!

Helyzetjelentés: szerintem meg fog jönni hamarosan, ma volt egy pici barna folyásom, holnapra nem várom, csináltam reggel egy facelle tesztet, amit én negatívnak látok szóval, ha lenne valami szerintem már mutatni kellene..🤷🏻‍♀️😔

Sebaj, majd legközelebb, csak már kicsit unalmas ez a mondat, hogy “majd legközelebb” aztán ebbe a hónapba sem jön össze, már majdnem 1éve..😤

Esetleg ha változna valami még jelentkezem, a többieknek szurkolok akik még nemvárt előtt vannak! 🙂🍀

Puszi nektek! 😙

2020. febr. 8. 20:05
 64/103 anonim ***** válasza:
11es vagyok, szerintem nekem meg fog jönni ☹️ holnapra nem várom
2020. febr. 9. 11:23
 65/103 anonim ***** válasza:
Lehet olyan,hogy mindjárt megjön érzése van valakinek, mégis babát vár?
2020. febr. 9. 11:25
 66/103 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Február 12.re nem várom, ma teszteltem facelle tesztel halvány, de egyből ott volt :) reménykedek hátha össze jött, reggel tesztelek megint

[link]

2020. febr. 9. 12:41
 67/103 anonim ***** válasza:
65ös en vagyom az aki januar vegere nem vártam es lett 3 pozitív tesztem! Nekem még most is vannak ilyen érzeseim es akkor is az volt ! De nem vérzek csak néha olyan kis menstruaciós fajdalmak vannak :) de nem elvislehetetlen ! Hajrá :)
2020. febr. 9. 12:51
 68/103 anonim ***** válasza:

62-es vagyok.

Ma váratlanul megjött a 25. ciklusnapomon, a mostanában megszokott 33 nap helyett. Talán kezdenek visszaállni az első terhességem előttre a dolgok. Most eléggé letargikus vagyok ettől.

2020. febr. 9. 13:04
 69/103 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 11es vagyok. Mára esetleg holnapra nem várom. Ilyen lett a ma reggeli predictor: [link]
2020. febr. 10. 07:30
 70/103 anonim ***** válasza:
Szia. Én is pont így vagyok és ma teszteltem predyctor early vel én is. Ugyan ilyen lett 😊😊
2020. febr. 10. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!