Van itt olyan aki februar kozepere nem varja?
De jóó😊😊 gratulálok Neked!
Annyira jó lenne 😊😊 teljesen reménytelenül teezteltem,mert tegnap egész nap mindjárt megjön érzésem volt és azóta is. Remélem tényleg sikerült végre.
#15 vagyok
Gratulálok a + tesztelőknek! 😊❤️
Nekem van még pár napom a "nemvárt"-ig...most így annyira lassan telnek a napok... ovut elkaptuk, nagyon bizakodom, hogy sikerült. 🍀
Sziasztok.
Tegnapra nem vártam, viszont péntek óta picit barnázom, mindig azt hiszem hogy na most tuti rendesen megjött, szaladok a wc-re és alig van valami kis barna a legkisebb tamponon!
A hasam görcsöl de csak nem jött meg rendesen..most csináltam egy Facelle tesztet délutáni pisiből és ilyen lett, hát nem tudom, ha nagyon nézem akkor élőbe mintha, de mivel már 1 napja késik szerintem erősebbnek kellene lennie.. Csak idegesítő hogy miért nem jön meg akkor rendesen, decemberbe 28 napra jött, januárba 27, akkor most miért sz*rakodik?! 🤷🏻♀️😤
Itt a link a tesztről:
Alexa voltam!
Rendben, úgy lesz ha 2 nap múlva sem jön meg csinálok egy mártogatós facelle tesztet! 🙂
Köszi a választ! 🙂
Sziasztok, Alexa vagyok ismét!
Este sajnos megjött, nem nagyon sok mint általában lenni szokott de rendes vér.
Valahol meg is könnyebbültem, mert ha terhes lettem volna akkor nagyon aggasztott volna ez a barnázás, így legalább tudom hogy nincs semmi gond csak megjött.
Többieknek szurkolok, kitartást nektek! 🙂🍀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!