Van itt olyan aki februar kozepere nem varja?
Én február 10re nem várom 😊
Ez a 3.hónapunk, első baba lenne 😊
Első☺️ próbálunk nem nagyon ráfeszülni a dologra , még viszonylag kevés ideje próbálkozunk , igazából azt így naptár segítségével kiszámolom általában, hogy mikor lesz ovu és az ovu környékén általában megejtünk 1-2 együttlétet aztán lesz ami lesz
Bár már kezdek egyre türelmetlenebbé válni
Február 15re nem várom, első baba lenne. Szeptemberben pozikat teszteltem, aztán jött egy bakteriális torokgyulladás 39-40 fokos lázzal...és megjött amit rohadtul nem vártam...nem derül ki, hogy kémiai volt-e vagy a láz miatt történt.
Most kezdtem ovutesztelni, egyébként próbáljuk nagyjából tartani a 2-3 naponta együttlétet.
Drukkolok Mindenkinek! 🍀😍
Sziasztok,
Én is csatlakoznék. Második baba lenne.21 ér-e nem várom.
Először volt egy méhen kívüli így már csak egy petevezeték van, de a lányom utána egyből sikerült, így nem volt idom agyalni, de most a 3. Próbálkozos hónap és kicsit aggódók az egy petevezeték miatt megy e nehezebben. Tudom még nem som idő de a műtét miatt azért aggódom. Ha most se jön össze megpróbálom majd az ovu tesztet, eddig nem használtunk semmit csak nem védekezünk.
Lányom amúgy 21 hónapos. :)
Mindenkinek szurkolok!
Nah csajok else hiszem :o még felse fogtam :) 1 percen belül ott volt én vagyok az aki keddre nem várta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!