Szasztok.. Van valaki aki februar elejėre nem vårja? Nekem 5. e Nagyon el vagyok keseredve .. remenykedem. ,9. Hôban elveteltem, es most probalkoztunk először.
9.hónapban elvetéltél? Tehát halva szültél? Hányadik héten? Nagyon-nagyon sajnálom, ami Veled történt. Abszolút átérzem, én 35.hétben szültem halott kislányt 2015-ben.
Drukkolok, hogy sikerüljön az babó!
Én is febr. 5-7. Között nem várom. Ez a 11. próbálkozós hónapunk. Augusztusban volt egy korai spontán vetélésem.
Nekünk 2. baba lenne.
Ebben a ciklusban 2 naponta vagyunk együtt férjemmel, hátha. Előtte, mikor jól esett.
Annyi változás van, hogy eddig a pé-től a mensiig fájtak a cicijeim, most pé környékén 2 napig fájt, azóta semmi.
Drukkolok hogy mjndenkinek sikeres hónapja legyen!
Mikor teszteltek?
Kedves Kérdező, #2-es vagyok, mi köldökzsinor tekeredés miatti oxigénhiányban vesztettük el a lányunkat 2015-ben a 35.terhességi hétben és igen maradandó, borzasztó a gyászunk, annak ellenére is, hogy 2017-ben egészséges kislányunk született.
Drukkolok Neked nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!