A peteérésem elsö és màsodik napjàn voltam a baràtommal. Nem védekeztünk. Babát szeretnének . Most probálkoztunk elöször. Nem tudom mekkora esély a teherbe esésnek ha csak kétszer voltunk együtt?
Az aktus kb 10-11 napja történt. A nögyogyasznal ma voltam rutin vizsgálaton persze erröl beszámoltam neki. Azt mondta ilyen koràn ö semmit sem lát és jövöhéten probàlkozzak terhességi tesztel. Különben egészséges làny vagyok cisztáim sincsennek a ferjem ugyanugy egeszséges.
Kicsit izgulok mert erre csak most került sor. De valamiért ùgy érzem hogy ez most nem fog egyböl összejönni
Attól még, hogy a férjed egészséges, lehet hogy a barátodnál van probléma, inkább a férjeddel próbálkozzatok a babacsinálással...
:D
Egyébként egy aktusból is összejöhet, ennek esélye 2 valóban egészséges embernél ha a megfelelő időben voltak együtt kb 20%
Ritka amúgy, hogy rögtön összejön.
Nekem is szemet szurt a "baratom" es "ferjem" :)))
Amugy olyan nincs, hogy peteeres masodik napja. Az csak egyszer van egy honapba, nem Karacsony, hogy legyen elso es masodnapja...
Bocsi elirtam . 😀 el vagyok tévedve
Természetesen a férjem 😀 nevetek magamon
Vagy, vagy.
50-50.
Fifty-fifty.
Megmondták, jövő héten próbálkozz a teszttel.
Addig lehet sikerült, lehet nem.
Lehetsz. Az én fiam az első próbálkozós hónapban fogant, úgy, hogy összesen csak kétszer voltunk együtt. És ebből az egyik közel sem a peteérés körül volt. Azóta lassan 1 éves. De azért ehhez óriási mák kellett.
Amúgy nekem cisztám is volt, miómám és polipom is. Szóval jó sokan megférnek odabent együtt is 😂
Jaj köszönöm a válaszod :) boldoggà tettél.
Különben mellerzékenyseg van nàllam és a mingyart megjön érzés ,höemelkedés 37,7 ig a nögyogyasz ezt a termékeny napjaimmal magyarázta . De ha nem akkor majd a következö hònapban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!