Szasztok.. Van valaki aki februar elejėre nem vårja? Nekem 5. e Nagyon el vagyok keseredve .. remenykedem. ,9. Hôban elveteltem, es most probalkoztunk először.
Figyelt kérdés
2020. jan. 28. 07:57
41/128 anonim válasza:
Már több mint egy éve próbálkozunk. Nem mondom, hogy görcsösen, inkább úgy, hogy nem védekezünk. Januárban kezdtem a gynositol por kúrát. Napi kettőt iszok. Nem tudom, hogy annak van e köze, hiszen ennyire hamar nem hat, lehet most az időzítés volt a jó. De biztos az is segített picit :) Mindenkinek kívánom a mielöbbi babásodást! Anna
42/128 anonim válasza:
43/128 anonim válasza:
Anikó, Én látok valamit :) ❤️ Anna
44/128 A kérdező kommentje:
Hany nappall vagy menzesz elott?
2020. febr. 1. 17:11
45/128 anonim válasza:
Kb 4 nap van még, de pontosan nem tudom.
Anikó
46/128 A kérdező kommentje:
Nekem is ott korul , nekem eddig negativ teszetm volt. De holnap vagy utanna szeretnek egy 10 es erossegut . Hozattam anyossal remelem kapott. ... szerintetrk mimor csinaljam meg
2020. febr. 1. 17:46
47/128 anonim válasza:
Szerintem 2 napot még várj! Utána az érzékenyebb már lehet mutat valamit. :) Nagyon drukkolok! Anna :)
48/128 anonim válasza:
49/128 anonim válasza:
Nekem mára megjött normálisan. De nem adjuk fel!
5,15
50/128 anonim válasza:
Oo sajnálom 5, de ne adjátok fel. Jönni fog a babó!!🤗
Anikó hátha, úgy fest erősödik!
Kerdezo,veled mizu?
Én is teszteltem ma is, ugye holnapra nem várom. Picit mintha megint erősebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!