Szasztok.. Van valaki aki februar elejėre nem vårja? Nekem 5. e Nagyon el vagyok keseredve .. remenykedem. ,9. Hôban elveteltem, es most probalkoztunk először.
Figyelt kérdés
2020. jan. 28. 07:57
21/128 A kérdező kommentje:
Olyan rosszak ezek a napok....amikor csaka remeny van....de bizni kell hogy isten ugy alakitja ahogyan a legjobb es ha nem lesz babank meg akkor nem szabad foladni...
2020. jan. 30. 17:03
22/128 anonim válasza:
Ki hogy van?
Nekem most nincs semmi tünetem, ami előző ciklusokban volt mensi előtt. Fura.
6. Voltam
Anikó
23/128 anonim válasza:
Én elkezdtem barnázni, és ma reggel csináltam tesztet, hogy tudjak időpontot kérni hormonvizsgálatra, és full negatív :( de talán a vérvételtől okosabbak leszünk
13-as, B.
24/128 anonim válasza:
Sziasztok! Én írtam tegnap, h volt kis rózsaszín maszat. Azóta semmi, nem is jött meg. Létezhet h beágyazódás volt? Azóta megállás nélkül szedelgek. Anna
25/128 anonim válasza:
Ha holnap csinálnék egy tesztet, mutatna valamit szerintetek? 3.ara nem várom. Anna
26/128 anonim válasza:
Szerintem egy 10-es érzékenységű kimutatná :)
27/128 A kérdező kommentje:
En is szertenk mar nagyon tesztelni bar nekem nem igen mutatna ki ...
2020. jan. 31. 13:09
28/128 anonim válasza:
Köszönöm, akkor veszek is egy tesztet, csak bírja ki reggelig. Kérdező, megértelek. Én is alig bírok magammal, pedig sosem voltqm nagy tesztelő. Csak most ez a szédüles meg a tegnapi maszat...
29/128 anonim válasza:
Én ma jobban elkezdtem barnázni de most jelenleg semmi nincsen. Szerintem holnap megjön. 5,15 voltam. Mára vagy holnapra nem vártam
30/128 anonim válasza:
Csajok nem bírtam ki, lőttem egy tesztet. Halvány pozi, nem tudom elhinni. De még nem élem bele magam. Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!