Miért mondják sokan, hogy mekkora kínlódás a tápszerezés?
A kérdésem kicsit sem fontos, csak épp alszik a kicsi és én a telefonon lógok 😁
Sokszor olvasom, hogy azt írják, a tápszerezés milyen kínlódás.
Hát nem tudom, beleöntöm a babavizet a cumisüvegbe, x kanál tápi, összerázom és mehet a mikróba 10-15 másodpercre.
Ha elmegyünk otthonról, akkor is csak annyi h termoszba be a forró víz vagy az elkészített tápszer és azt csak ki kell önteni.
Ennél egyszerűbb módja a baba etetésének szerintem nincs is :D
Szoptatás is biztos könnyű ha már 10 perc alatt végez a baba, de nem értem h a tápszerezésre miért szörnyülködik rá bárki h nehéz vagy nyüglődés 🤷♀️
(Szoptatok és mellé kap pótlást a babám. Nekem jelenleg a szoptatás kínlódás, de hát csak a nehézségek miatt :)
Ha nekem ki kellene menenm a konyhába éjjel, akkor rosszul lennèk.
Egy kàvét kèptelen vagyok odarakni kávè nèlkül ( bekészítem este)
Ha elmegyünk valahova nem kell egy egész pereputtyot vinnem, nemhogy termoszt, vizet, cumisüveget, tápszert.. elég a saját vizem ( vagy màr a nagy vize) de néha már az is sok.Amikor már 2-en voltak konkrétan a nagy (1,5-2 éves hátizsákjába betettem egy váltásruhát 2 pelust és 1 leheteltvékony kendőt plusz minipopsitörlő.. 2 dl vîz. Aztán leléptünk sétálni, játszóterezni.
Szoptatáskor elvonultak a kendőmmel..
Ha pedig kocsival mentünk megoldottam ott, de akkor sem kellett mást, csak magamat vibbi.
A tisztántartást nem is emlegetve.
Ha belegondolok, hogy a fehérjeporom mit művel a shakeremben pàr óra alatt, a tápszer gondolom hasonlóan bebüdösödik.
Szóval nekem a tápszer az gyilkos lenne.
Szoptatással olyan szabadnak érzem magam.. tuti elèg, nem marad meg vagy nem kell újrakeverni.. és nem kell sakkozbi ünnepek előtt, hogy van-e elég, vagy ha elutazunk
( mi sokat utazgattunk a gyerekkel)
Szóval emiatt
Jah és 2* 10 percet max a kórházban szoptattam..
5-6 perc 2 hetesen 140ml ( mértem egy ideig)
Nah elküldtem
bocsi
Éjjel pedig mire te összerakod a tápszert, az enyém màr alszik újra..
Nekem az éjszakaval sincs gondom tápszer tekintetben.
Kb 1 percet vesz igénybe.
Este mindig bekeszitem a vizet azt csak bedobom a mikroba 15 másodpercre, bele a por , ossze rázom és kész.
1 perc vagy még annyi se.
Ki kelni meg mindenképpen ki kell kelnem az ágyból mivel nem alszik velünk a fiam . Es nem is szeretném.
Megeszi 5 perc alatt aztán megy is vissza az ágyába aludni.
Nekem a ciciztetés hosszú hosszú ideig meg az együttalvás nem menne.
Kényelmesebb ez így.
De ez annyira megosztó téma.
Mindenkinek az lesz a jo amit épp csinál.
Én írtam hogy kB 1 perc amíg megmelegítem a bekészített tápszert este és 5 perc alatt eszi meg a kisfiam.
Én utána maximum kiöblítem az üveget, és ennyi. Sőt , ha fáradt vagyok csak lerakom az asztalra és reggel mosom el, és megyek vissza aludni. Semmi baja nem lesz.
De ha el is mosom este gyorsan ez maximum evéssel mindennel együtt 10 perc.
Én nem tudom milyen procedúrát képzeltek el a tápszerezéshez vagy ki hogy csinálja de én nem vagyok ébren este szerintem 10 -15 percnél többet 😃
Legalábbis ma hajnal 4:50kor kelt a kisfiam enni és 5:05kor már aludt az ágyában , akkor mentem ki lerakni az asztalra az üveget és mentem vissza aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!