Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is undorodott a szüléstől?...

Más is undorodott a szüléstől? Később ez megváltozott?

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy a szülés gondolata mindig is elborzasztott, a teherbeesés meg a legnagyobb félelmeim között van. Több okból is, pl alapból nem bírom a fájdalmat, valamint az is elborzaszt hogy mekkorára megnő egy terhes has. Kb mint ami bármelyik percben kiszakadhat. Nem is szeretem már látványra se. Aztán a vagina kinézetéről már inkább ne is beszéljünok szülés után, meg közben az a sok vér meg egyéb testnedvek távozásáról. Ha ennyivel lezáródna az egész, még azt mondanám oké, elgondolkozom a szülésen, de hogy utána hogy fog kinézni a test az megint förtelmes. Lógó, leeresztett tejes zacskó mellek, kitágult vagina, csúnya striás nagy has. Akik vaginális úton szültek, sokan írták hogy vizelettartási problémáik is lettek, vagy "csak" szimplán szétrepedt a gátjuk.

Biztos másnak is voltak ilyen gondolatai, de hogy lépett túl ezen? Mert gyereket majd szeretnék a jövőben, de szülni semmiképp se. Max majd örökbefogadok.

21/N

2019. jan. 7. 17:52
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
47%
Hahaha! Én annyi idősen szültem az első gyerekem, mint amennyi most te vagy és nemsokára születik a harmadik! Genetika!!! Plusz ne légy lusta zabagép! Ezeken múlik, hogy fogsz kinézni! De elárulom neked ha nem szülsz egy gyereket sem, akkor is nézhetsz ki százszor szarabbul évek múltán, mint az aki szült! Rólam mai napig nem hiszik, hogy anyuka vagyok, mert bizony szülés után jobban néztem ki mint terhesség előtt! Ilyen is van! Se striám, se feleslegem, se logó mellem nincs! De neked van bajod, ez tuti! Túl jó nőnek tartod magad, mert el lettél kényeztetve valószínűleg! Na majd kapsz egy-két pofont és helyre zökkensz, vagy pedig nem, viszont akkor meg tényleg jobban jár mindenki ha nem szaporodsz!
2019. jan. 10. 14:14
 42/51 anonim ***** válasza:
73%
Felhívnám a figyelmedet h a szülés egy természetes dolog, az emberi faj így szaporodik. Ja, te is így születtél 😃 kissé túldramatizálod 😃 én nagyon féltem anno a fájdalomtól, h milyen lesz utána a szex, h h fogok kinézni.. sztem ezek természetes félelmek. A fájdalomtól terhesen is féltem, ezért kértem érzéstelenétést. A szex ugyanolyan mint régen ( a vaginám sem változott semmit), ja és jobban nézek ki most mint előtte. És ez így van ahogy leírtam. Van ellenpélda is természetesen, nekem szerencsém volt és jó a genetikám. Pár év múlva térj vissza a témára, amikor majd felnőttként kezeled ezt a témát. Ja, nincs annál szebb a világon mint ha gyermeked születik. Minden áldozatot megér, minden szenvedést. Igazából szerencsém volt mindenben, de az sem érdekelne ha lógna a mellem és löttyedt lenne a hasam, csak Ő legyen nekem!
2019. jan. 10. 22:31
 43/51 A kérdező kommentje:
#41 na jól van, látom hogy nagy érdemnek tartod, hogy 21 évesen szültél.
2019. jan. 11. 15:07
 44/51 anonim ***** válasza:
44%
Van, aki érett 21 évesen a szülésre, gyereknevelésre. Ők nem a 10 évesek gondolkodásával van megáldva 3 évvel a nagykorúság után kedves Kérdező.
2019. jan. 11. 15:55
 45/51 A kérdező kommentje:
#44 szülni nem nagy érdem, az emberiség nagy része képes rá. Helyette én képzem magam minden téren és egyetemre járok, ami természetes ebben a korban.:D Azt még én vagyok gyerekes, de szomorú..:(
2019. jan. 11. 16:19
 46/51 A kérdező kommentje:
Amúgy más meg 14 évesen szül, menj és dicsérd meg őket is!:)
2019. jan. 11. 16:20
 47/51 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, ne foglalkozz velük, csupa önigazolás az egész. Éld úgy az életed, ahogy neked jó, mert csak egy van belőle.
2019. jan. 11. 16:39
 48/51 anonim ***** válasza:
63%
Akkor kepezd magad es nem kell szaporodni, lehet jobban jar az emberiseg. Tul sok az onimado.
2019. jan. 11. 20:26
 49/51 anonim ***** válasza:
54%
Ha egyetemre jársz, akkor szöveget értelmezni is megtanulhatnál, nem azt mondtam, hogy érdem, hanem hogy vannak olyanok akik korán szülnek és becsülettel nevelik a gyerekeiket. Vered itt a nyálad már 4 napja ezen, ha nem akarsz szülni, akkor ne szülj! Ennyi.
2019. jan. 11. 20:34
 50/51 anonim ***** válasza:
63%
Szülni nem érdem, felnevelni annál inkább. 41-es biztos jól csinál valamit ha bevállalja a harmadik gyereket. Én öt hónapja szültem az elsőt, és minden tiszteletem az övé, hogy harmadszor is végigcsinálja. Ja 35 vagyok, 21 évesen én is egyetemre jártam, a diplomán kívül van még négy szakmám. Nem te találtad fel a spanyol viaszt.
2019. jan. 11. 23:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!