Más is undorodott a szüléstől? Később ez
megváltozott?
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy a szülés gondolata mindig is elborzasztott, a teherbeesés meg a legnagyobb félelmeim között van. Több okból is, pl alapból nem bírom a fájdalmat, valamint az is elborzaszt hogy mekkorára megnő egy terhes has. Kb mint ami bármelyik percben kiszakadhat. Nem is szeretem már látványra se. Aztán a vagina kinézetéről már inkább ne is beszéljünok szülés után, meg közben az a sok vér meg egyéb testnedvek távozásáról. Ha ennyivel lezáródna az egész, még azt mondanám oké, elgondolkozom a szülésen, de hogy utána hogy fog kinézni a test az megint förtelmes. Lógó, leeresztett tejes zacskó mellek, kitágult vagina, csúnya striás nagy has. Akik vaginális úton szültek, sokan írták hogy vizelettartási problémáik is lettek, vagy "csak" szimplán szétrepedt a gátjuk.
Biztos másnak is voltak ilyen gondolatai, de hogy lépett túl ezen? Mert gyereket majd szeretnék a jövőben, de szülni semmiképp se. Max majd örökbefogadok.
Ja és még valami: attól, hogy neked nem ilyen volt a szülés, mint ahogy leírtam még nem hülyeség, ugyanis sok más embernek meg ilyen.
2019. jan. 9. 13:06
32/51 anonim válasza:
Ok, akkor ne szülj! Problem solved!
Van még bajod?
2019. jan. 9. 13:31
33/51 anonim válasza:
Es sok mas embernek se annyira szornyu mint ahogy azt te kepzeled. Ne dugj, ne ess teherbe, ne szulj gyereket, az undorod es a problemad megoldva 😂
2019. jan. 9. 13:46
34/51 anonim válasza:
74%-os itt te vagy az egyetlen, aki másokon akarja levezetni a frusztrációját. Érdekes kb rajtad kívül mindenkinek sikerült normális hangnemben válaszolnia. Nem kell flegmazni csak azért, mert te nem érted és láthatóan nem is akarod megérteni a kérdező és a hozzáhasonló nők felfogását.
Attól független h valaki undorodik a szüléstől, még vágyat gyerekre és szeretheti őket. Van egy ismerősünk, 35 éves a mai napig a hideg rázza a terhesség és szülés hallattan, ámde szereti a gyerekeket, így hát örökbe fogadtak egyet és tökéletesen boldogok.
Nem azért tette fel a kérdező ezt a kérdést, hogy félvállról odabökje nehány “Kihaénnem” típusú egyed, hogy akkor ne szüljé’... Hanem mert kiváncsi volt mások hogyan vélekednek erről. Talán majd legközelebb sikerül értelmezni a kérdést is!
2019. jan. 9. 13:50
35/51 anonim válasza:
Amúgy alapvetően nem is azzal van szerintem a probléma, hogy nem akarsz szülni, mert mindenkinek szíve joga és magánügye eldönteni ezt a kérdést. Szerintem ami frusztrálóbb lehet, és minden embernek van ilyen dolog az életében, az maga a tény, a hozzáállás, hogy azért nem akar/szeretne valamit, mert undorodik tőle. Ez szerintem biztosan mindenkinél lelki eredetű, és ha utánajárnánk, szerintem a legtöbben rájönnénk, hogy a valós ok még előttünk is rejtve van, és csak próbáljuk valamivel magyarázni, hohy miért is ódzkodunk annyira egy-egy élethelyzettől.
2019. jan. 9. 15:22
36/51 anonim válasza:
Mindenkinek szíve joga, hogy mitől undorodik, szül-e vagy nem. Engem a helyedben inkább az aggasztana, hogy folyton a kinézetedre lyukadsz ki kedves kérdező. De nem csak egy gyerek teheti tönkre a tested, hanem egy baleset vagy mondjuk valamilyen betegség is (rák). Biztos, hogy az a legfontosabb az életben, hogy hogy nézel ki? Mindenképp megöregszel és megcsúnyulsz Te is, bár ezt így 21 évesen nagyon nehéz elképzelni, ezt aláírom. De csúnyán és öregen még egy gyereked se lesz, akiben örömöd lelnéd.
2019. jan. 9. 18:00
37/51 anonim válasza:
Aha, szóval az a megoldás, hogy ne szexeljen élete végéig az, aki fel és undorodik a szüléstől és még a kérdező a gyerekes..:D
Egyébként, ha a 29-es és 33-mas hozzászóló ugyanaz, akitől ugye a “ne szexelj” (kicsit sem gyerekes) tanacs érkezett, akkor te aztán biztos nagyon bölcs felnőtt vagy a kemény huszonegy-két eveddel...
2019. jan. 9. 18:01
38/51 anonim válasza:
Kedves Kérdező,gondolhattad volna, hogy ez a kérdés heves reakciókat fog majd kiváltani. Hiszen a szülés gyönyörűséges, álomszerű, mondhatni szexi folyamat, káros utóhatások nélkül. Lehet,hogy én csupa kivétellel találkoztam?
2019. jan. 9. 18:12
39/51 anonim válasza:
Na azért nem kell túlzásokba esni, maradnunk a realitás talaján. Ki nem akarjuk már találni, hogy a világ legcsudijóbb dolga a szülés... Szültem én is, de ez akkor is bőven túlzás. Inkabb úgy fogalmaznék, hogy a világ legfájdalmasabbja! Én speciel és még rengeteg barátnőm is alig vártuk, hogy vége legyen a hányos-rosszullétes terhességnek és annak a borzalmasan, elképzelhetetlenül fájdalmas szörnyűségnek. Az ellenségemnek nem kívánom azt a fájdalmat, úgy hogy ne akarjuk úgy előadni, mintha ez olyan húú de jó buli lenne.
2019. jan. 9. 18:29
40/51 anonim válasza:
#40-es, azt hiszem, félreérthetően fogalmaztam. A második mondatot idézőjelbe kellett volna tennem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!