Akinek megváltozott az arca szülés előtt, annak mennyivel előtte kezdődött ez?
Figyelt kérdés
Jövő hétre vagyok kiírva császárra, de már vagy harmadszor kapom ma meg, hogy furcsa az arcom, nagyobb a szám, az orrom. Én nem látom magamon, a család se, de aki ritkábban lát, annak már feltűnik. Kicsit félek, hogy elindul előbb a babám, a derekam fájdogál is, de nem nagyon. Nektek mennyivel szülés előtt változott meg az arcotok, meddig húztátok még? 37+5 hetes vagyok2015. jún. 30. 14:58
1/6 anonim válasza:
Nekem kb 3 héttel a szülés előtt kezdett "szétcsúszni" az arcom. 1 hét múlva már én is láttam, hogy más lett, reménykedtem is, hogy előbb jön a manóm (végig nagyon nagy volt), ehhez képest 4 napot késett.
2/6 A kérdező kommentje:
Hú köszi, ez biztató :) örülnék, hogy ha a kiírt napot nem is, de a jövő hetet megvárnánk, mert nincs a héten az orvosom... nyilván megműtenek nélküle is, de úgy azért jobb lenne.
2015. jún. 30. 15:21
3/6 Wiky93 válasza:
Nekem a számra mondták, hogy megduzzadt, már elég a végbe vagyok. Nem tudom pontosan hány hetes lehettem de kb 35..
4/6 Wiky93 válasza:
Ja és én se vettem észre magamon csak kb 39-ik héten.. Lusta volt a lányom így a 41-ik héten burokrepesztéssel született.
5/6 anonim válasza:
kb. 3 nappal a császár előtt, szerintem még egy hetem lett volna amúgy.
egyébként jó időben vagy már, ha meg is indul, az se baj, de szerintem ilyen "tünetekkel" még simán összejöhet a tervezett időpont :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, remélem kibírja akkor a kisasszony :) Baja már nem lenne, azt tudom, de jó lenne, ha nem lenne szabin az orvosom már, mikor jön :)
2015. jún. 30. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!