Van itt olyan anyuka, akinek negatív irányba megváltozott a szexuális élete (maradandóan) a szülés után?
Az már elég baj,ha a gyerek áll az első helyen! Fontos természetesen,de a férj is ugyanolyan fontos,mint a baba.
A nemi szerveim ugyanúgy működtek,mint azelőtt, azt egyikünk sem nézte,hogy esztétikailag változott-e? Nem a külső a fontos.
A szülés után pedig nem híztam meg.
Így nem volt lényeges változás egyik gyerek után sem.
Hát nálunk igenisa gyerek,hamarosan a gyerekek állnak az első helyen...
Ettől viszont ugyanúgy szeretem a férjem,sőt pont ezt szeretem benne a legjobban,hogy Ő sem önző...hanem a lányunk volt eddig a legfontosabb,kb két múlva a lányaink lesznek:)
Nálunk kevesebb idő jut rá,ált miattam,mert énvagyok fáradt...Nekem változott a libidóm,bár lehet ez amiatt van mert szoptatok még mindig és 37 hetes terhes vagyok...Szóval nálam nemállt még vissza a régi kerékvágás...
De bízom magamban!
Viszont ha jut időnk egymásra akkor az sokkal intenzívebb...De azerintem alibidóm is visszaváltozik majd...
Eleinte furcsa volt,de alkalmazkodtunk! :)
off bocs, csak meghökkentett az első válasz
ugyanis nálunk is a gyerek az első és a legfontosabb, és a férjem is ugyanígy gondolja
Szia!
Ha már a szex megváltozik rossz írányba szex után, az nem jó, főleg ha hónapokig húzódik, mert ott baj van a felek szeretetével is.
Mindkét szülésemnél jelen volt a férjem egyébként (csak merthogy mondják hogy vannak ffiak állítólag akik ezután nem igazán kívánják a felségüket, jó, ez nem esztétika, inkább lelki dolog) , és kicsit aggódtam, hogy mi lesz, mert az elsőnél nagyon szakadtam, sokat varrtak stb.
Igen,egyrészt h hogy fog utána funkcionálni a dolog , másrészt meg hogy a férjemet ez vajon érinti -e valamilyen irányban? akár a szülés, akár az hogy tudta hogy nagyon repedtem. Hát, komolyan mondom, a 6.hétig alig bírt magával , és odalent is minden oksi volt. (Gyorsan gyógyul egyébként ez a rész) Tudom negatív tapasztalatokat vársz, de csak leírtam, hogy ha tényleg szeretik egymást, akkor pár vágás, heg nem a világvége, és éppolyan lehet minden utána! /vagy épp jobb is :)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!