A Péterffybe fogok szülni. Szültetek ott mostanság? Pozitiv és negativ vélemények? Mit adnak a babának, mire van szüksége, érzéstelenitések szülés közbe? Irjatok pár élményt kinek milyen volt.
Jaj de jó hogy irtál:) Csősz Györgynél fogok majd szülni. Jó doki ő is nagyon csipem:)! Legalább is eddig a vizsgálatoknál minden oké volt vele.
Be lehet menni mint jövendőbeli "vendég" és szétnézni körbeérdeklődni mi hogy müködik?
Az alapitványi szoba neked mennyi volt? Van két ágyas is vagy csak egy ágyas? Ha nem alapitványi szobába vagy ott nincs veled a baba? LEhet azt kérni hogy a szülés után egy kicsivel ha le akarsz pihenni ne legyen veled? Látogatni mikor látogathatnak? Ha esetleg egy ágyas alapitványi szobát kérek apa "beköltözhet"??
Most igy hirtelen más nem jut eszembe meg amit a babáról leirtál az kielégitő volt:):)
A babádnak és neked amugy boldog szülit:)
várom válaszod
Szia! A szülőszoba látogatást megengedik, nekem úgy volt, hogy a dokim mutatja majd meg, de aztán kiderült, hogy programozott csásár lesz. :( ÍGy ez kimaradt. Az osztályt meg nagyon szívesen megmutatják neked azok a nővérek, szülésznők, akik a 36. héttől csinálják az NST-t. LEgalábbis nekem osztályon csinálták, nem az elsőn, a terhesgondozóba. A babád mindkét esetben veled van, akár alapítványi, akár normál kórteremben szülsz. Sőt, el is várják. Amúgy én pár órával szülés után megkaptam, amint kijött a "melegítőből", aztán lvitték, és csak szopizni hozták, mewrt császáros voltam. ÍGy az első éjszakát mi külön töltöttük, másnap hajnalban kaptam meg, és onnantól velem volt. A szobatársam simán szült, pár órát egyedül volt pihenni, aztán kérte a picit. Olyankor, amikor megszületik, hidd el nem lesz az a fáradtság és fájdalom, hogy te kérd, legyetek külön. :) Pár ra múlva nem fogod bírni nélküle. :)
Alapíványi szobából van két és egy ágyas. Egy ágyasnál veled lehet a párod is, ez asszem 7 ezer volt tavaly, a kétágyas 5000/éjszaka. Ha nem lesz bent a párod, akkor viszont nem ajánlom az egy ágyat, nem jó egyedül, és bármi van, nem udsz segítséget kérni. Nekem első két nap egy 4 gyerekes anyuka volt a szobatársam, hát iszonyú jó volt, aztán egy éjszaka egyedül, az nem volt jó, aztán egy idióta, senkire tekintettel nem levő nőci.... De ettől függetlenül nem bánom a kétágíast. Távozás napján adnak egy csekket, azt kell majd befizetned, elvileg nincs ráírva összeg, de azt súgják a folyosón, hogy ennyit illik fizetni.
AJa, még egy: ha délután egyig megszülsz, akkor 3 éjszakát kell bent töltened, ha délután egy után, akkor négyet. Engem kedd reggel császároztak, és pénteken délelőtt mehettünk haza. Sima szülés ugyanez.
Mikorra vagy kiírva?
Megint köszi a választ! Októberre vagyok kiirva, félidőben vagyok. Még egykicsit korai tudom, de türelmetlen vagyok és érdeklődök készülődök:) Mire odakerülök elfelejtem majd lehet de itt van és igy ujra el tudom olvasni:):)
NST re tuti hogy a kórházba hivnak be?? Ha magánrendelőbe járok akkor is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!