Tudtok ajánlani jó nőgyógyászt, akinél biztosan nyugodt szívvel szülnétek? Az enyém állítólag nagyon megváltozott és nem vagyok benne biztos, hogy újra nála szeretnék szülni.
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 21:25
2/11 anonim válasza:
Magyarországon nagyon sok jó nődoki van, de gondolom várost nem szívesen váltanál azért :) Hol laktok?
3/11 A kérdező kommentje:
Budapest, XIX. ker. Sztk is lehet, magán is. Az előző magán volt, de érdektelen és pénzéhes lett, nem bíznám rá magam.
2013. nov. 11. 21:32
4/11 anonim válasza:
Én a 18. kerületben járok Dr Szarka Andráshoz. Üllői út, 50-es villamos vonala. Ott a magánrendelője van, amúgy a Sote 1-ben dolgozik. Nagyon tudom ajánlani, álomszülésem volt nála, és iszonyat alapos volt végig a terhesgondozás alatt. Akár hajnali 2-kor is hívhatod ha gáz van, tényleg nagyon rendes. Kb fél óra alatt ért oda mikor szültem, szabadnapján jött be, és kb végig ott volt.
5/11 A kérdező kommentje:
Az még útba is esik, mert én is az 50es vonalán lakom. Van magánrendelése? Mennyire drága?
2013. nov. 11. 22:05
6/11 anonim válasza:
Itt a honlapjuk: [link]
Hát úgy van, hogy 14000 egy vizsgálat, sztem ez olyan átlagos. A szülésért nem mond konkrét összeget, annyit adsz amennyit tudsz.
7/11 anonim válasza:
Nega Drnő. Róbert Károly klinika.
8/11 anonim válasza:
dr.Csermely Gyula-Rózsakert Medical
Nem olcsó,de nagyon jó szakorvos,és emberileg is nagyon rendben van
9/11 anonim válasza:
Dr.Cseh Erika ,Aromo rendelő,10000/alkalom nála a terhesgondozás,szülésért nem mond összeget a a Duna plázánál van a rendelője.
10/11 anonim válasza:
Dr.Nyéky Boldizsár - Róbert Klinika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!