Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is undorodott a szüléstől?...

Más is undorodott a szüléstől? Később ez megváltozott?

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy a szülés gondolata mindig is elborzasztott, a teherbeesés meg a legnagyobb félelmeim között van. Több okból is, pl alapból nem bírom a fájdalmat, valamint az is elborzaszt hogy mekkorára megnő egy terhes has. Kb mint ami bármelyik percben kiszakadhat. Nem is szeretem már látványra se. Aztán a vagina kinézetéről már inkább ne is beszéljünok szülés után, meg közben az a sok vér meg egyéb testnedvek távozásáról. Ha ennyivel lezáródna az egész, még azt mondanám oké, elgondolkozom a szülésen, de hogy utána hogy fog kinézni a test az megint förtelmes. Lógó, leeresztett tejes zacskó mellek, kitágult vagina, csúnya striás nagy has. Akik vaginális úton szültek, sokan írták hogy vizelettartási problémáik is lettek, vagy "csak" szimplán szétrepedt a gátjuk.

Biztos másnak is voltak ilyen gondolatai, de hogy lépett túl ezen? Mert gyereket majd szeretnék a jövőben, de szülni semmiképp se. Max majd örökbefogadok.

21/N

2019. jan. 7. 17:52
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
79%

Ne haragudj,őszinte leszek!

Ha igazán be nő a fejed lágya akkor majd másképp látod a dolgokat. És persze az anyai ösztön kialakulása után nem azt fogod nézni,hogy neked mi fáj tehát nem csak magadra fogsz majd gondolni hanem sokkal inkább a babádra! Ennyi az össz véleményem!

2019. jan. 7. 18:05
 2/51 anonim ***** válasza:
21%
hát ez ilyen, te is így születtél. De anyud miért csapott a wc-be mikor meglátta, hogy nézett ki a teste, förtelmesen. Ki érti ezt?
2019. jan. 7. 18:08
 3/51 A kérdező kommentje:

#1-nek köszi a választ!

Tudtam, hogy egyeseknek fájni fog az igazság ha leírom, de normálisan is lehet fogalmazni😌

2019. jan. 7. 18:10
 4/51 anonim ***** válasza:
63%
"egyeseknek fájni fog az igazság ha leírom,"- nyuszika nem fáj, hogy leírtad az elképesztő véleményed a gyerek születéséről - az igazsághoz pedig ennek nincs köze. Évezredek óta milliárdok így születtek - ennek van igazságtartalma, Hogy nekem milyen fóbiáid és undoraid vannak - annak a mentális betegséghez van köze, nem az igazsághoz.Beszélgess anyukáddal erről, vagy ha az nem megy valami miatt, pszichológussal. Kóros. Egyébként azt észrevetted, hogy a nemszült nők is megvénülnek az évek során? Naugye.
2019. jan. 7. 18:15
 5/51 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanígy voltam vele, és nem változott semmit.
2019. jan. 7. 18:16
 6/51 anonim ***** válasza:
91%
Én is így gondoltam, amíg nem kellett kötelező gyakorlatra szülőszobára mennem. Már az első szülésnél amit élőben végignéztem megváltozott a gondolkodásom. Teljesen más ha leírva vagy hatásvadász videón látod mint testközelből megtapasztalni ugyanezeket a dolgokat. És akkor a végeredmény még csak nem is a saját gyerekem volt, de így is csodálatosnak és nem gusztustalannak hatott számomra.
2019. jan. 7. 18:17
 7/51 A kérdező kommentje:

#4 haha azért elég vicces vagy, hogy azt próbálod kihozni hogy elmebeteg vagyok, csak mert leírtam az igazságot.😂 Na erre inkább már nem is mondok semmit, TE VAGY AZ OKOS.;) De lehet megcáfolni az általam leírtakat.

Igen, megöregszenek, csak az nem mindegy hogy mikor.:D Egy szülés nagyon leterheli a testet, ez van ha tetszik ha nem. Ha ennyire tájékozatlan vagy olvass utána, ne ide járj vissza veszekedni.

2019. jan. 7. 18:19
 8/51 A kérdező kommentje:
Többieknek köszi a választ! Különösképp a szülőszobás ötletet, erre nem is gondoltam ezelőtt.
2019. jan. 7. 18:21
 9/51 anonim ***** válasza:
44%

Ilyen, mikor a pasijaid víziója alapján képzeled el a szülést! Meg sem közelíti ezt, amit ide összehordtál.

21 vagy, majd ha felnőssz, és nem tizenéves fiúcskákkal haverkodsz, másként fogod látni. Aztán meg majd még fog őrülni, hogy a te vaginád is "szétrepedjen" 😃

2019. jan. 7. 18:25
 10/51 A kérdező kommentje:
#9 egyesknél mégis elég heves reakciókat vált ki.:D Oké-oké neked van igazad! Szia
2019. jan. 7. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!