Más is undorodott a szüléstől? Később ez megváltozott?
Az az igazság hogy a szülés gondolata mindig is elborzasztott, a teherbeesés meg a legnagyobb félelmeim között van. Több okból is, pl alapból nem bírom a fájdalmat, valamint az is elborzaszt hogy mekkorára megnő egy terhes has. Kb mint ami bármelyik percben kiszakadhat. Nem is szeretem már látványra se. Aztán a vagina kinézetéről már inkább ne is beszéljünok szülés után, meg közben az a sok vér meg egyéb testnedvek távozásáról. Ha ennyivel lezáródna az egész, még azt mondanám oké, elgondolkozom a szülésen, de hogy utána hogy fog kinézni a test az megint förtelmes. Lógó, leeresztett tejes zacskó mellek, kitágult vagina, csúnya striás nagy has. Akik vaginális úton szültek, sokan írták hogy vizelettartási problémáik is lettek, vagy "csak" szimplán szétrepedt a gátjuk.
Biztos másnak is voltak ilyen gondolatai, de hogy lépett túl ezen? Mert gyereket majd szeretnék a jövőben, de szülni semmiképp se. Max majd örökbefogadok.
21/N
Ne haragudj,őszinte leszek!
Ha igazán be nő a fejed lágya akkor majd másképp látod a dolgokat. És persze az anyai ösztön kialakulása után nem azt fogod nézni,hogy neked mi fáj tehát nem csak magadra fogsz majd gondolni hanem sokkal inkább a babádra! Ennyi az össz véleményem!
#1-nek köszi a választ!
Tudtam, hogy egyeseknek fájni fog az igazság ha leírom, de normálisan is lehet fogalmazni😌
#4 haha azért elég vicces vagy, hogy azt próbálod kihozni hogy elmebeteg vagyok, csak mert leírtam az igazságot.😂 Na erre inkább már nem is mondok semmit, TE VAGY AZ OKOS.;) De lehet megcáfolni az általam leírtakat.
Igen, megöregszenek, csak az nem mindegy hogy mikor.:D Egy szülés nagyon leterheli a testet, ez van ha tetszik ha nem. Ha ennyire tájékozatlan vagy olvass utána, ne ide járj vissza veszekedni.
Ilyen, mikor a pasijaid víziója alapján képzeled el a szülést! Meg sem közelíti ezt, amit ide összehordtál.
21 vagy, majd ha felnőssz, és nem tizenéves fiúcskákkal haverkodsz, másként fogod látni. Aztán meg majd még fog őrülni, hogy a te vaginád is "szétrepedjen" 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!