Maradandóan megváltozott a tested miután szültél?
Igen
Stria
Nem
Olyan fedzes has ( tuhában nem látni)
Keskenyebb derék mellett szélesebb csípő
Mellem még kérdés
Szoptatok,
Igen, kötènyhasam lett rengeteg striàval, a melleim meg félig leeresztettek és ha hanyatt fekszek "befolynak" a hónom alá... még melltartóban is össze-vissza "bicsaklanak", közel sem állnak normálisan.
(Szét van nyílva a hasizmom és köldöksérvem lett, az utóbbit 1 éve műtötték)
A mellem két számmal nagyobb lett, pedig tejem nem igazán volt. Stria csak egy, ahová mindig rúgott.
Ja, és azóta hasra hìzok először, előtte a fenekemre jött a plusz.
Szétnyílt hasizom, de ezen épp most dolgozom.
Rengeteg új anyajegyem lett.
Nagy szerencsém van, mert igen de alig
Szelesedett a csipom és nagyon pici bír maradt a hasamon, de annyira pici h kB senki sem látja csak én (állítólag) de mindig sportoltam és azóta is (kivéve a 2 terhesség alatt és az utána lévő első pár hónapban, akkor volt jobb dolgom ugye) :)
De genetika is pl. Meg nekem nem volt nagy hasam. Amikor császár napján befektettek, mindkét szülés előtt kérdezték kismamák h visszatartáson vagyok e bent. Úgy gondolom, hogy emiatt sem lett striam sem.. Ne a Bio oil miatt.
Melleim nem változtak, vagyis de, azok striasak kicsit. De nem zavar, büszke vagyok arra ami a gyerekeim igazolja.
Remelem nem kapok lepontozast, amiért nem változott sokat a testem. ☘️☘️☘️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!