Maradandóan megváltozott a tested miután szültél?
Az elso baba utan kicsit szelesebb lett a csipom, bar ez nalam elonyps volt, mert rlotte fius alkat voltam (sport+keskeny csipo), igy formasabb lett.
Masodik baba utan a cicim eltunt, addig is kicsi volt, de akkor kb megszunt, mert szules utan megbolondult a pajzsmirigyem es sovanyra fogytam, evekig nem is tudtam hizni sajnos. Lett par stria az alhasamon, de nem veszes, a borom lanykori feszessegure nem huzodott vissza mar. A cicim mutve lett, par kilot visszaszedtem evek alatt, igy ez nekem OK.
A 3. babam csak egy hete szuletett. Jelenleg annyit latok, hogy rengeteg pici anyajegyem lett, illetve terhesen nyaron majfoltos lett a homlokom (ezt mondjuk durvabb kezelessel el lehet tuntetni, de most meg nem zavar). A hasam normalisnak tunik mar most es maradt rajtam 5 kilo, ami nekem elony, mert mint irtam inkabb azzal van bajom h sovany vagyok.
Most irhatnam, hogy sepruvenaim lettek es meg sok mindent, ami valtozott, de nem irom, mert az elso gyereket huszas eveim elejen szultem, most meg mar a negyvenhez vagyok kozelebb.
Gyanitom, hogy a fent felsoroltakbol (majfolt, sepruvena, kevesbe feszes bor, stb) szinte minden bejovetkezett volna akkor is, ha sohasem szulok.
Oregszem, valtozik a test, ennyi.
En osszessegeben elegedett vagyok es elfogadom, ami meg zavar, azon valtoztatok es kesz. De szelmalomharcot nem vivok es ha tehetnem, akkor meg tovabbi 3 gyereket szulnek. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!