Maradandóan megváltozott a tested miután szültél?
Sajnos igen:
Megereszkedett a mellem
Egy szammal megnott a labam
Sok csikom lett
Nehany futoszemolcsom lett
Megnott a mellbimbom
Szivas. :-(
Értem. Köszi, hogy leirtad.nekem is így van de más császárosok kB hülyének néztek. Valaki orvoshoz zavart miatta. Persze nem mentem el, mert nincs panaszom. Csak elnem tudom képzelni miért ilyen.
:
Igen.
Főleg belül. Méhsüllyedés, hüvelyfalsérv. Intim torna nem hozzá helyre, műtét nem sok jót ígér.
Mai napig sajgó gátmetszés.
Kívül: szélesebb láb (súlyától kilapult), nagyobb cipő kell.
Szélesebb csípő felesleg leadása után is.
Fibrómák testszerte.
Az első után nem nagyon. Puhább a mellem 2 év szoptatás után, de alig láthatóan ereszkedett meg. Szélesebb maradt a csípőm, de ennek örülök, jobban nézek így ki, előtte szinte nem volt elkülöníthető csípőm és derekam, most így megvan az a klasszik homokóra alkat. De kb. ennyi, nincs stria, nem nyúlt ki a bőröm, hasfalam zárult szépen. Ja, igen, császáros hegem van nekem is.
Most várom a másodikat, csak remélni merem, hogy megúszom ennyivel, de őszintén szólva kétlem, hogy egy újabb hosszan szoptatás már ne viselné meg a mellemet :D
Az első után pár stria és egy heg a gátnál, harmadik után még több stria, megereszkedett mell, májfoltok a bőrömön...mondjuk nem feltétlenül a terhesség okozza ezeket, a kor is.Elsőt 21, harmadikat 39 évesen szültem.
Egyik változás sem elviselhetetlen vagy szégyellni való számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!