Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Maradandóan megváltozott a...

Maradandóan megváltozott a tested miután szültél?

Figyelt kérdés
Ha igen, miben?
2018. nov. 7. 19:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, és ami neked kérdező az van nekem is. És nem is tudtam h az a dudor a heg felett, amiatt van. Ennek mi az oka, mitől függ a letapadas vagy hogy érted h letapadt?? :)
2018. nov. 7. 20:31
 12/24 anonim ***** válasza:
79%
Sok új anyajegy és bőrhiba, nem olyan feszes bőr a hason , megereszkedett mellek, pedig még szoptatok,mi lesz utána...
2018. nov. 7. 20:34
 13/24 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy letapadt, hogy a hegem behúz, kemény és nem mozdul az a rész, ha próbálom elmozdítani ott a bőröm. A felette lévő pukli egy vaskos hegtömeg, amit meg tudok fogni. Bizonyos testhelyzetekben feszül, húzódik a hegem.
2018. nov. 7. 20:36
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos igen:

Megereszkedett a mellem

Egy szammal megnott a labam

Sok csikom lett

Nehany futoszemolcsom lett

Megnott a mellbimbom

Szivas. :-(

2018. nov. 7. 20:39
 15/24 anonim ***** válasza:

Értem. Köszi, hogy leirtad.nekem is így van de más császárosok kB hülyének néztek. Valaki orvoshoz zavart miatta. Persze nem mentem el, mert nincs panaszom. Csak elnem tudom képzelni miért ilyen.

:

2018. nov. 7. 20:40
 16/24 anonim ***** válasza:
85%

Igen.

Főleg belül. Méhsüllyedés, hüvelyfalsérv. Intim torna nem hozzá helyre, műtét nem sok jót ígér.

Mai napig sajgó gátmetszés.

Kívül: szélesebb láb (súlyától kilapult), nagyobb cipő kell.

Szélesebb csípő felesleg leadása után is.

Fibrómák testszerte.

2018. nov. 7. 20:44
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
16#nwm irigyellek :((
2018. nov. 7. 20:53
 18/24 anonim ***** válasza:
28%

Az első után nem nagyon. Puhább a mellem 2 év szoptatás után, de alig láthatóan ereszkedett meg. Szélesebb maradt a csípőm, de ennek örülök, jobban nézek így ki, előtte szinte nem volt elkülöníthető csípőm és derekam, most így megvan az a klasszik homokóra alkat. De kb. ennyi, nincs stria, nem nyúlt ki a bőröm, hasfalam zárult szépen. Ja, igen, császáros hegem van nekem is.

Most várom a másodikat, csak remélni merem, hogy megúszom ennyivel, de őszintén szólva kétlem, hogy egy újabb hosszan szoptatás már ne viselné meg a mellemet :D

2018. nov. 7. 21:01
 19/24 anonim ***** válasza:
95%
Császáros heg (ami egyáltalán nem zavar), striám nincs, viszont meghíztam, szülés után felerősödött a pajzsmirigy gyulladásom, nehéz helyrehozni (de nem afom fel! :D )
2018. nov. 7. 22:48
 20/24 anonim ***** válasza:

Az első után pár stria és egy heg a gátnál, harmadik után még több stria, megereszkedett mell, májfoltok a bőrömön...mondjuk nem feltétlenül a terhesség okozza ezeket, a kor is.Elsőt 21, harmadikat 39 évesen szültem.

Egyik változás sem elviselhetetlen vagy szégyellni való számomra.

2018. nov. 8. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!