Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Párom épp most beszélem le...

Párom épp most beszélem le hogy bent legyen szûlésnél. Mert amiket láttam szülés videókat szerintem ott férfinek keresnivalója nincsen! Mert női szemmel ide oda de tényleg visszataszító. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Mezőgazdaságban dolgozik apám már a szülésvideók előtt is láttam hogy állatoknál milyen az ellés egészen kicsi korom öta..magyarul nem a "jaj de undika"kategória vagyok ...már kiskoromban elég sokat láttam és mivel az emberé sem különbözik sokban szerintem ez férfi szemmel egészen kiábrándító..párom eddig lelkes volt a témában de szerintem még magamtól is elmegy a kedvem nemhogy neki...
2018. szept. 7. 22:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én közöltem a kedves párommal, hogy ha a gyereket megcsinalni volt kedved, akkor ehhez is lesz

:D

Minden rendben volt, a szex azóta még jobb, szóval a városi legendakban ne higgy :)

2018. szept. 9. 01:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!