Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Párom épp most beszélem le...

Párom épp most beszélem le hogy bent legyen szûlésnél. Mert amiket láttam szülés videókat szerintem ott férfinek keresnivalója nincsen! Mert női szemmel ide oda de tényleg visszataszító. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Mezőgazdaságban dolgozik apám már a szülésvideók előtt is láttam hogy állatoknál milyen az ellés egészen kicsi korom öta..magyarul nem a "jaj de undika"kategória vagyok ...már kiskoromban elég sokat láttam és mivel az emberé sem különbözik sokban szerintem ez férfi szemmel egészen kiábrándító..párom eddig lelkes volt a témában de szerintem még magamtól is elmegy a kedvem nemhogy neki...
2018. szept. 7. 22:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%

En mint szuleszno hallgato voltam szuleseknel, es azt kell hogy mondjam szerintem is undorito. Kerestem benne a szepet de egyszeruen visszataszito az egesz szamomra.

Nem is lettem szuleszno.

Ugy premier planba nem tudom kinek mi tetszik benne, plane ahol beontest se adnak...

Ettol fuggetlen egy csomo csoporttarsnom akik okj szulesznok is voltak ok gyonyorunek irtak le. Nekem ez nem jott at, sot.. szoval kinek mi.

No letemre elborzasztott.

2018. szept. 8. 06:38
 12/21 anonim ***** válasza:
50%

De ha a fejednel all akkor semmit nem lat.

Akik szulnek azok nem latjak soha teljes valojaban ha csak nem neznek olyan videot. Igy nyilvan szepnek marad meg. Ahogy a pasik se ha nem a labad koze all.

Mert valaki itt irta hogy tulspiralozod es nem is olyan szornyu. Persze mert o se toralba nezte. Ettol fuggetlen lehet ha totalba nezi nehany pasi oket akkor se erdekli.

Egyen fuggo.

Utolso voltam

2018. szept. 8. 06:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

De miért kellene a részvétel azt jelentse hogy premier planba látja nézi apuka?? Senki se fogja kényszeríteni hogy alul álljon

Neked mint leendő szakembernek nyilván ott kellett allnod és még szerencse is hogy gyakorlati időben kiderult, nem birnad /nem neked való.

2018. szept. 8. 06:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
😃Figyu, én nőként sem szívesen lennék ott, de ugye nekem muszáj. Az ő gyereke is, majd eldöntik, hogy ott akar-e lenni az egyik legfontosabb pillanatban! Gondolom tudja, hogy nem a gólya hozzá a gyereket..., ugye?
2018. szept. 8. 07:23
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Első kettőt egyedül szültem, 3.nál új párom bent volt.Össze sem lehet hasonlítani...borzasztó nagy segítség, támogatás, neki felejthetetlen élmény.

Még jobban tisztel nem csak wngem hanem a nőket, szexualitás terén sem változott semmi.Pedig ő aztán mindent látott.

2018. szept. 8. 07:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem beszéltem volna le a helyedben. Nálunk az elsőnél először nem akart bejönni a párom, de amikor megindult a szülés, alig várta, hogy bejöjjön, na meg persze én is, mert nagyon egyedül éreztem magam. Hatalmas erőt adott, és így tudtunk viccelődni is, mikor nem akart kijönni a nagyfiam. Tudom, hogy nagyon fájt, de emellett szép emlék maradt, és bár látott kb mindent a fejem mellől is, ennek ellenére sem ábrándult ki belősem. Sőt! Kijelentette, hogy ő ezt biztos nem tudná végigcsinálni.

A másodiknál is benn lesz, januárban szülök, kicsit tartok a fájdalom résztől, de ha velem lesz akkor menni fog.

Szerintem, ha a párod tényleg szeret, nem fog kiábrándulni belőled, mert szülni lát, de te tudod. Mi úgy vagyunk vele, hogy együtt csináljuk végig. Van, aki ilyenkor egyedül akar lenni, hát én nem az az ember vagyok.

2018. szept. 8. 09:05
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugy birom ezt az oldalt, ha valakinek ellenvelemenye van es ne adj isten nem a cukormaz es a tarsadalom altal preferalt akkor le van pontozva nullara... eljen velemeny szabadsag!

Egyebkent igen. Halistennek hogy kiderult, csak kicsit keson.. masod evtol.

Es igen borzaszto nagx tamogatas es segitseg ha ott a parod/ferjed, kelleni fog, csak ne nezzen oda, es maradjon a fejednel, mert ettol a velemenyem ugyanaz hogy borzaszto.

Viszont hidd el szukseged lesz a tamogatasra lelkileg.

Ami viszont tetszett a szuleseknel az a kulonleges legkor ami kialakul a parnal, az egyutt dolgozas, a pasik atveszik szinte a no fajdalmat es erzeseit kvazi vele egyutt szulnek, az potolhatatlan, egyuttes hatalamas elmeny ettol fuggetlen. Es az hogy egybol lathatja a babat az apuka ha bent van. Az is szep mikor meghatodnak. Ezekert erdemes bent lennie.

2018. szept. 8. 09:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha teged feszelyezne es aggodnal hogy nehogy megis lasson valamit hiaba all a fejednel, kerd hogy takarjak le a labad ahogy kulfoldon szoktak sokszor, comb reszen.

De legyen bent szerintem

Utolso voltam

2018. szept. 8. 09:56
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem beszélném le, de a fejem mellől el nem mozdulhatna. Én se szeretném látni.
2018. szept. 8. 13:33
 20/21 anonim ***** válasza:

az én párom is bent volt, nem undorodik tőlem :D pedig aztán nem bírja a vért meg az ilyeneket, sőt amikor megszületett a fiunkat kivitték felöltöztetni és vele ment a párom, visszafele pedig látta,ahogy rendez az orvos alul...mivel úgy volt berendez a szoba,hogy lábamnál volt az ajtó

szóval szerintem ez nagyon ritka, mikor a férfi traumaként éli meg a szülést

2018. szept. 8. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!