27-28 évesen nehezebb teherbe esni, mint 24-25 évesen?
Kiskorom óta mindig azt mondogattam, majd ha 25 éves leszek, én akkor szeretnék majd gyermeket.
De a tanulmányaim miatt kivitelezhetetlen.
Nektek mi a véleményetek erről?
25 évesen elsőre lettem terhes, de elmentek a babák a 9. hétben (ikerterhesség volt). Utána majdnem fél évig nem sikerült, mert a vetélés hozott magával néhány problémát. Végül így 26 évesen sikerült rögtön azután, hogy rájöttünk, mi a gond, és megoldottuk, ez a baba meg is született.
29 (majdnem 30) évesen pedig az első próbálkozós hónapban sikerült a baba, most vagyok 20 hetes.
Szóval eddig úgy tűnik, hogy a leggyorsabb és legsimább terhességemet a "legöregebben" sikerült összehozni.
Nem!
30 évesen egyetlen ovuhoz időzített aktusból elsőre teherbeestem.
26 éves voltam mikor próbálkozni kezdtünk. 7 hónap alatt sikerült, már 27 évesen.
Barátnőim 29,30 és 32 évesen első hónapban terhesek lettek.
Szóval ez önmagában nem mond semmit, plusz nem csak nálad hanem párodnál is lehetnek gondok ami miatt nem jön össze azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!