Kinek meddig volt jósló fájása? Hogy indult be a szülés? Volt valami előjele?
Nekem sok joslom volt,de pihesre es melegzuhira elmult. Az igaziak nem enyhulnek es hidd el megerzed...😁
Nekem annyi elojel volt,h este ereztem,hogy nagyon ott lennt van a fejecskeje egesz ejjel pisilni jartam,es kemenyedett a hasam. Reggel egy kicsi fajasra keltem fel ami 20 perc mulva ismet jott..aztan egyre surubben es elment a nyakdugom hirtelen. Onnantol erosodtek. Aztan megvartam az 5 perceseket lezuhiztam hajat mostam,aztan mentunk a korhazba.:) 4 ora alatt meg lett.
Konnyu szulest neked.
Nekem nem volt jóslóm , de a kórházban együtt feküdtünk bent egy kismamával mind a ketten 40 hetesen lettünk befektetve. Neki már egy hete jóslói voltak nekem semmi. Engem egy hétre rá csak úgy elöntött a magzatvíz jöttek a fájások és egy napi vajúdás után született meg a kisfiam. A szoba társamnak akinek már két hete voltak joslói ( nem is akármilyenek mindig ment a dokihoz nstre, hogy na most elindul , de elmúlott mindig) utánam szült még két nappal indított császármetszéssel.
Van egy ellenpélda is egy másik barátnőm ! Jóslózott már 34.héttől és 37 hetesen ment is szülni beindult neki egy jóslóból igazi fájás lett.
Mindenkinek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!