Kezdjek el aggódni?
Ma voltam uhán 38 hetes terhes vagyok és ezzek voltak a mai eredményeim
BPD:98mm
FEMUR:74mm
AC:344mm
És kb :3600g
A doki azt mondta császármetszés lesz amitől nagyon félek azt mondta hogy nagy a gyermek ... szerintetek ? Segítseget válaszokat nagyon szépen meg köszöném
Igen nagy baba de nem akkora, hogy ne lehetne természetes úton szülni. Bár azért a te adottságaid is mérvadóak, amit a dokid lát.
Amúgy kapják be, nekik egyszerű 15 percért elkérni a zsét, nem kell ott küzdeni veled órákat.
Kérd, h próbáljatok meg, te akarod.
Amúgy nekem egyszer nem mondta, h császár kell h légyen, nekem is végig 2 héttel nagyobb volt. A feje 37 hetesen 40 hetesnek felelt meg 😂 jó nagy feje van a drágámnak. más kérdés h nalunk végül mekoniumos magzatviz és rossz szivhang miatt azonnali császár lett.
Ja 3780 lett és 57 cm a 38+6 héten
Nem értem mit riogatnak.
Négy gyereket szültem és a legnehezebbet volt a legkönnyebb, a kicsi alacsony súlyút meg a legnehezebb.
És kb. fél kiló becslési tévedés simá van, a szülésznőm kondta hogy egy kilós tévedés is akadt már a praxisában.
Ahelyett hogy biztatna az orvos, komolyan nem értem az ilyeneket...
A téraránytalanságnak csak egyik tényezője a baba feje. A másik pedig hogy hogyan tágul a kismama. Ezt pedig az orvos nem tudhatja előre.
A mérés pedig nem feltétlenül pontos fejátmérőnél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!