Barbara2012 kérdése:
Szülés után ki meddig vérzett? (szerdán voltam a 6 hetes kontrollon és a doki azt mondta, hogy minden ok, de még mindig vérzek, nem túl erősen. ) Mikor kezdjek el aggódni? Sima szülésem volt.
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 11:05
1/8 anonim válasza:
én szülés után vagyok 4 héttel, és már egy hete nincs semmi.
3/8 anonim válasza:
Nekem 6 hétig tartott. Szerintem az jelent rosszat, ha erősödik, ahelyett, hogy egyre kevesebb lenne.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szerencsések vagytok, hogy már túl vagytok rajta. Akkor még nem aggódok.
2013. júl. 22. 14:53
5/8 anonim válasza:
Szia!
Én ugyanígy voltam,most 7 hetes a babám,és mire elmúlt volna a tisztuló vérzés,már meg is jött a menzeszem :( Pedig szoptatok.Nekem is azt mondta a doki,hogy minden rendben.szerintem ne aggódj.
6/8 anonim válasza:
pont 1 hónapja szültem, még barnázok, az elsővel a 6 hetes kontroll nálam 7 hetes volt és akkor is volt még folyásom... mind2 hüvelyi szülés volt
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Én is szoptatok. A doki is kérdezte ,hogy nem- e menstruáció, hát szerintem nem az még. Mert nem olyan erős. Meg néha van már csak. De azért eléggé zavar. Meg egy kicsit a méhem is fájdogál.
2013. júl. 25. 13:05
8/8 A kérdező kommentje:
Még mindig vérzek, milyen jelei vannak ,ha bent maradt egy kis méhlepény darab?
2013. júl. 31. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!