Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kezdjek el aggódni?

Kezdjek el aggódni?

Figyelt kérdés

Ma voltam uhán 38 hetes terhes vagyok és ezzek voltak a mai eredményeim

BPD:98mm

FEMUR:74mm

AC:344mm

És kb :3600g

A doki azt mondta császármetszés lesz amitől nagyon félek azt mondta hogy nagy a gyermek ... szerintetek ? Segítseget válaszokat nagyon szépen meg köszöném

2018. szept. 7. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én sem gondolom hogy a cél az lenne egy szülésnél, hogy "csak a császárt kerüljük el", nyilván nem erről van szó.

Viszont az tény, hogy sokkal több a császár mint igazán indokolt lenne.

Kérdező esetébindamennyi információ itt rendelkezésre áll, ezt nem lehet eldönteni.

És valóban ciki, ha a kusmama nem tud megbízni az orvosában, de pusztán az a tény, hogy ide kikerült ez a kérdés, a bizonytalanságára utal.

Remélem kedves Kérdező, hogy nem kerül sor indokolatlan császárra.

Én a helyedben folyton kérdezném az orvost, hogy mit miért gondol és lát úgy, ahogy.

Lehet, hogy a számadatokon kívül más oka is volt erre a kijelentésre...

2018. szept. 8. 13:42
 12/14 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Nekem 37.héten nekünk BPD 95 mm

HC 340 mm

AC 336 mm

Femur 73,2mm

Becsült súly 3239 g

39.héten született 3900 g 54 cm

2018. szept. 8. 17:36
 13/14 anonim ***** válasza:
12-es, nagy taps es buksisimi neked milyen szuper vagy... ès??? Ettől mèg kèrdezö esetèben nem biztos, hogy nem indokolt a csàszàr.
2018. szept. 9. 15:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocs,hogy lemertem írni a mi adatainkat.
2018. szept. 9. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!