Most őszintén, mondjátok meg mi értelme van pénzelni egy orvost? Szülésnél max. Fél órát van ott, utána meg úgyis elfelejti az arcotokat, hiszen jön a következő pénzelő kismama?
Írjatok véleményt tényleg Istennek tekintitek a "fogadott" orvost?
Csak úgy simán nem is mennétek be szülni ügyeleteshez?
Még egy kérdés:aki terhesség elejétől a szülést is beleértve tömte a dokija zsebét,azt valóban körbeajnározták szüléskor?
Honnan van rá pénzetek,vagy apa fizeti a dokit?
bocsi ha személyes,de sokan ezt nem tehetjük meg és érdekelne kivel hogyan történt.
Nálunk más a helyzet. Magándokihoz járok, nem kell fizetni a vizsgálatokért. Viszont ha nála akarok szulni kb. 200 Eurot szoktak neki adni. Ha az ugyeleteshez mennék be, akkor is 150-200 euro korul mozog a dolog. Ugyhogy én annál a dokinál szeretnék szulni, aki 9 honapig végigviszi a terhességemet és 15 éves koromtol ismer. (Most 24 vagyok)
26 hkm
Igen, én "Istennek tekintem" az orvosomat. Megcsászározott, ezzel megmentette a babámat. A másik doki szüleszteni akart. Súlyosan hibázott volna, mint utóbb kiderült...de ez hosszú történet...
Mikor ránézek a kisfiamra sokszor eszembe jut ő is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!