Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most őszintén, mondjátok meg...

Most őszintén, mondjátok meg mi értelme van pénzelni egy orvost? Szülésnél max. Fél órát van ott, utána meg úgyis elfelejti az arcotokat, hiszen jön a következő pénzelő kismama?

Figyelt kérdés

Írjatok véleményt tényleg Istennek tekintitek a "fogadott" orvost?

Csak úgy simán nem is mennétek be szülni ügyeleteshez?

Még egy kérdés:aki terhesség elejétől a szülést is beleértve tömte a dokija zsebét,azt valóban körbeajnározták szüléskor?

Honnan van rá pénzetek,vagy apa fizeti a dokit?

bocsi ha személyes,de sokan ezt nem tehetjük meg és érdekelne kivel hogyan történt.

2010. máj. 21. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
Tegnapi 12.39-es vagyok.Azt még mindennképp leírnám hogy számok tekintetében hatalmas a tartomány!Nos én havonta jártam terhesgondozásra(a genetikait is az orvosom végezte)havi 5000Ft,császár 35000Ft.Ha ez luxus,a kényelmemért és nyugalmamért akkor vállalom!Gratulálok a babádhoz,neked és minden válaszolónak is! :) 33h.kismama
2010. szept. 29. 08:18
 62/67 anonim ***** válasza:

Nálunk más a helyzet. Magándokihoz járok, nem kell fizetni a vizsgálatokért. Viszont ha nála akarok szulni kb. 200 Eurot szoktak neki adni. Ha az ugyeleteshez mennék be, akkor is 150-200 euro korul mozog a dolog. Ugyhogy én annál a dokinál szeretnék szulni, aki 9 honapig végigviszi a terhességemet és 15 éves koromtol ismer. (Most 24 vagyok)

26 hkm

2010. szept. 29. 11:19
 63/67 anonim ***** válasza:

Igen, én "Istennek tekintem" az orvosomat. Megcsászározott, ezzel megmentette a babámat. A másik doki szüleszteni akart. Súlyosan hibázott volna, mint utóbb kiderült...de ez hosszú történet...

Mikor ránézek a kisfiamra sokszor eszembe jut ő is...

2010. szept. 29. 13:05
 64/67 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy meg "apa fizeti a dokit?" Hol élsz te?
2010. szept. 29. 13:06
 65/67 anonim ***** válasza:
60%
Igen, én sem értem ezt az "apa fizeti" dolgot. Nálunk többet keres a férjem, sőt, de közösnek számít, már az összeköltözés után így lett. Lehet, hogy máshol külön kassza van, nem tudom.
2010. szept. 29. 13:12
 66/67 anonim ***** válasza:
79%
Most beleolvasgattam a válaszokba, fogadott orvosod nem volt, mert az orvosok ilyenek meg olyanok, de azért egy szülésznőt csak felfogadtál. És innen úgy tűnik, hogy csak az a baj neked nem volt százezred egy képzett orvosra csak harminc egy szülésznőre. Csórikám. Fogadd el a sorsod és ne azokkal foglalkozz, akiknek többre telik az életben, mint neked.
2010. szept. 29. 15:34
 67/67 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó, jól szóltál!
2010. szept. 29. 21:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!