Most őszintén, mondjátok meg mi értelme van pénzelni egy orvost? Szülésnél max. Fél órát van ott, utána meg úgyis elfelejti az arcotokat, hiszen jön a következő pénzelő kismama?
Írjatok véleményt tényleg Istennek tekintitek a "fogadott" orvost?
Csak úgy simán nem is mennétek be szülni ügyeleteshez?
Még egy kérdés:aki terhesség elejétől a szülést is beleértve tömte a dokija zsebét,azt valóban körbeajnározták szüléskor?
Honnan van rá pénzetek,vagy apa fizeti a dokit?
bocsi ha személyes,de sokan ezt nem tehetjük meg és érdekelne kivel hogyan történt.
Én is felháborítónak tartom, amikor egy dokinak "tarifája " van! Szerintem minden kismama adjon a fogadott dokinak, amennyit ő jónak lát!
Az én (fogadott) dokim sem vizsgálat, sem szülés alkalmával nem fogadott el pénzt, még az ajándékokat is alig, mégis nagyon jól bánt velünk! Jó, belátom, ebben egy kis protekció is volt, de úgy tudom, idegenekkel is nagyon rendes, és abszolút nem a pénzről szól az élete! Persze ez ritka, mint a fehér holló, a legtöbb nőgyógyász nagyon nagyképű és pénzéhes (és valóban nem "dolgoznak meg" a pénzért, amit kérnek) - tisztelet a kivételnek! Csak azért írtam, hogy lássátok, ilyen is van!
Ja, és szerintem az is jól teszi, aki ügyeletesnél szül, meg az is, aki fogadott dokinál! Kinek mi a jobb!
tegnap 16:32
Még az jutott eszembe egy "gazdátlan" kifejezésről, hogy a fogadott dokik betegihez éppen nem is nyúlnak az ügyeletesek meg más dokik, mert az ún. magánbeteg. Ez előny volt nekem szüléskor, viszont hátrány volt már az osztályon, mert amikor panaszom volt, meg kellett várni a saját dokimat, amíg kijön a szülőszobáról.
Én maradok így is a fogadott orvosnál.
Pedig az ügyeletesek is rendesek voltak velem, amikor vérzéssel bekerültem 11 hetesen és műtött a dokim éppen, az ügyeletes előttem ordított egy "anyával", aki nem törődött a terhességével, de velem utána tökéletesen emberséges volt és megnyugtató.
Sziasztok.
Bocsi,nem írtam mert hosszú hétvége volt és elutaztunk:)
Köszi mindenkinek a válaszát,én azt hiszem maradok az ügyeletes dokinál,így a pénzt a babára költhetem.
Majd megírom mindenképp hogyan alakult a szülés:)
Jövök szeptemberben:)
Kedves utolsó,szia!
Olyan jó,hopgy vannak köztünk pszichológusok és írás elemzők is:)
Én nem érzem a kérdésemet undorítónak sem másnak csak egy egyszerű kérdésnek.
Hány gyermeked van?
Nekem három.
Szóval jelen pillanatban nem állunk úgy anyagilag,hogy egy orvosnak csak azért adjunk pénzt,hogy az ott legyen a szülésen.
Az első három gyermekemnél nem érdekelt a fogadott-nem fogadott orvos téma,az ügyeletes ugyan olyan jó volt.
Most a terhesgondozóban nagy divatos téma a fogadott doki-ügy,ezért tettem fel a kérdést.Ennyi.
Ezzel az erővel Marika néni a sarki vegyesboltban is kaphatna borítékot a zsebébe minden nap mert olyan kedvesen szolgálja ki a vevőket.
Nekem nincs pénzem arra,hogy minden alkalommal horribilis összegeket adjak egy orvosnak,aztán végül is ÉN szülöm meg a gyereket nem ő.
Főleg nem itt Esztergomban:((((ez a város valami borzalom ilyen ügyben:(((
Kedves utolsó,neked is köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!